Starity

Hatalmas család: a 100. dédunokája született meg egy 99 éves pennsylvaniai néninek

2022. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: Four

Igazán hatalmas a családja a pennsylvaniai Marguerite Kollernek, most született meg a 100. dédunoka.

hirdetés

Nem mindennapi családra lett figyelmes az NBC Philadelphia. A 99 éves Marguerite Koller ugyanis századjára lett dédnagymama: nemrég született meg a kisfiú, aki stílszerűen a Koller William keresztneveket kapta. 

Christine Balster, Marguerite egyik unokája és a századik dédunoka édesanyja elárulta, férjével, Patrickkel szerettek volna valami olyan nevet adni a babának, amely mindkét nagyszülőre reflektál:

A férjemnek tetszett a Kole név, nagyon természetesen jött, hogy Koller legyen a keresztneve és William a másdoik neve.

- mondta.

A People magazin szerint Marguerite-nek 11 gyermeke, 56 unokája és immár 100 dédunokája van. Az asszony azonban volt, hogy egyáltalán nem tervezett családot: közepiskolában még úgy gondolta, apáca szeretne lenni. Ekkor találkozott Williammel, aki nagyon hamar lebeszélte az ötletről, és később feleségül vette. Az asszony férje sajnálatos módon 2008-ban elhunyt.

Marguerite-et Christine elmondása szerint nem szokta és nem is tudná egyszerre meglátogatni a család, inkább kisebb csoportokban jönnek hozzá. 

Azon gondolkodom, milyen szerencsés vagyok

- mondta Marguerite a riport során, miközben a család legújabb tagját tartotta a kezében. Az asszonyt családtagjai "inspirációnak" és "erős, aranyos hölgynek" nevezték, aki "csodálatos örökséget" épített fel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek