Starity

Taylor Swift bármit megadott volna, hogy szerepelhessen az Újholdban, de a rendező nem engedte neki

2022. augusztus 17. 23:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő az Alkonyat-filmsorozat egyik legnagyobb rajongója volt, de nem kapott filmszerepet.

hirdetés
Taylor Swift bármit megadott volna, hogy szerepelhessen az Újholdban, de a rendező nem engedte neki
Fotó: twilight/Instagram

Taylor Swift minden vágya volt, hogy szerepelhessen az Alkonyat-filmsorozat második részében, az Újholdban. Az énekesnő azonban hiába vágyott akár egy aprócska szerepre is - a film rendezője úgy érezte, Taylor túl nagy feltűnést keltett volna, és elvonta volna a film valódi jelentéséről a közönség figyelmét. 

A 2009-es film rendezője, Chris Weitz a "The Twilight Effect" című podcastben vallotta be, bár sajnálja, hogy nem lóghatott együtt akkor Taylorral, de úgy érezte, ez a helyes döntés:

Taylor Swift akkoriban óriási Twilight-fan volt, ugyanaz volt az ügynökünk is, aki akkor azt mondta: Taylor Swift szeretne benne lenni ebben a filmben - nem miattad, hanem mert óriási rajongó. 

- mondta. 

Weitz elmondása szerint Swift annyira odavolt Bella és Edward történetéért, hogy bármilyen szerepen elvállalt volna, akár egy statiszta is szívesen lett volna az iskolai menzán, csak hogy szerepelhessen a filmben.

A legnehezebb dolog az volt, hogy abban a pillanatban, amikor Taylor Swift besétált volna a képernyőn, legalább öt percig senki sem tudott volna másra koncentrálni. Én is bánom, mert lássuk be, együtt lóghattam volna Taylor Swifttel. (...) De néha olyan döntéseket kell hoznod, amelyek a film érdekében születnek.

- mesélte. 

 

 

 via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek