Starity

Olivia Wilde szerint aljas dolog volt exétől, hogy a színpadon adta át neki a bírósági papírokat

2022. augusztus 25. 07:07   |   Szerző: Four

A színésznő szerint ezek után nem véletlen, hogy otthagyta azt a kapcsolatot.

hirdetés

Olivia Wilde kendőzetlenül mesélt arról az esetről, amikor egy nyilvános eseményen, az előadása közben, a színpadon állva kapta meg Jason Sudeikistől a két gyermekükkel kapcsolatos gyermekfelügyeleti dokumentumokat. 

A színésznő a Varietynek úgy nyilatkozott, nem igazán örült ennek, mert úgy érezte, Sudeikis szabotálni akarta a munkáját:

Utáltam, hogy ez az undorítóskodás elvonta a figyelmemet a munkáról, és nem csak nekem: rengeteg embernek a stúdióban, akiket én képviseltem. Nagyon aljas dolognak tartottam, hogy ezt megpróbálta szabotálni, de végezni akartam a munkámat és nem lehet könnyen elterelni a figyelmem. De tudjátok, sajnálatos módon ez a dolog nem lepett meg: úgy értem, oka van annak, hogy otthagytam azt a kapcsolatot.

- mondta.

Wilde és Sudeikis már egy ideje csatáznak a gyermekfelügyeleti jogokért: van egy 5 éves kislányuk, Daisy, és egy 8 éves kisfiuk, Otis.

A Daily Mail által megszerzett hivatalos dokumentumok szerint Wilde kijelentette, hogy Sudeikis megpróbálta őt "kínos helyzetbe hozni a munkája során", amikor a papírokat a színpadon kapta meg tőle:

Miután Jason nyilvánvalóvá tette, hogy nem fogjuk tudni megoldani ezt az egészet a gyerekeink érdekében a bíróságon kívül, beadtam egy kérvényt a gyermekfelügyeleti jogokért. 

Ugyan a Variety-vel készült interjúban név szerint nem említette meg Sudeikist, annyit kijelentett, hogy:

Ez a munkahelyem volt... Minden más munkahelyen ez támadásnak minősült volna, nagyon szomorú. Nem kellett volna, hogy megtörténjen.

Wilde szerint az is aggasztó volt, hogy bár az eseményre alapvetően nem lehetett bejutni csak úgy (negatív koronavírus-teszt is szükséges volt hozzá), az iratokat átadó cég alkalmazottjának mégis sikerült valahogy kicseleznie a rendszert.

Nagyon ijesztő volt, hogy súlyosan megszegték a biztonsági előírásokat.

Illetve hozzátette, hogy a köztük zajló csatározásnak sajnálatos módon a gyerekeik isszák meg a levét:

Az egyetlenek, akik szenvedtek, azok a gyerekek voltak, mert ők ezt látni fogják, és nem kellene tudniuk, mi történt. Számomra megdöbbentő volt, de az igazi áldozatok egy nyolcéves és egy ötéves gyerek, ami nagyon szomorú. Én választottam, hogy színésznő leszek, és tudatosan léptem a rivaldafénybe. De a gyerekeim nem kérték mindezt, és amikor belerángatják ebbe őket is, az mélyen elszomorít.

- jelentette ki. 

A színész egyébként korábban úgy nyilatkozott, nem tudta, hogy a cég mikor fogja átadni Oliviának a papírokat és nem akarta kínos helyzetbe hozni exét.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek