Starity

Meghan Markle szerint Harry herceg elveszítette az apját

2022. augusztus 29. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő a The Cutnak adott interjúban árulta el, hogy szerinte Harry elveszítette Károly herceget.

hirdetés

Meghan Markle a The Cutnak adott hosszú interjúban amellett, hogy elárulta, visszatér Instagramra, arra is kitért, szerinte milyen most a viszony Harry herceg és apja, Károly herceg között. 

Azt eddig is sejteni lehetett, hogy nagyon elmérgesedett köztük a viszony, de Meghan szerint egyenesen elveszítették egymást:

Harry azt mondta nekem: 'elveszítettem az apámat a procedúra során'. Nem kellett volna, hogy az történjen velük is, mint velem, de ez az ő [Harry] döntése.

- jelentette ki Meghan. Arra a kérdésre, hogy valaha kibékülnek-e, így felelt:

Szerintem nagyon fontos a megbocsátás. Sokkal több energiát vesz igénybe az, ha nem bocsátunk meg. Ugyanakkor sok erőt igényel a megbocsátás. Én tényleg aktív lépéseket tettem, főleg úgy, hogy tudom, én bármit mondhatok.

- mondta. 

A Page Six egy brit királyi forrása azonban így nyilatkozott:

Nem tudok róla, hogy Harry megszakított volna minden kapcsolatot az apjával. Károly milliókat adott Harrynek és Meghannek, amikor otthagyták Angliát. Jelenleg a brit királyi család Balmoralban van, és biztos vagyok benne, hogy megdöbbentette őket az interjú.

- jelentette ki. 

Harry herceg a tavalyi, Oprah Winfrey-s botrányinterjú során kijelentette, Károly herceg már nem fogadja a hívásait azért, mert függetlenedtek a királyi családtól, illetve hozzátette, hogy a "Megxit" után elvágták az anyagi javakat tőlük.

2021-ben a Clarence House szóvivője szerint Károly herceg kiosztott egy jelentős összeget a sussexi párnak arra az időre, amíg anyagilag a saját lábukra nem állnak. A szóvivő hozzátette, hogy 2020 nyarán fejezte be a királyi család Harry hercegék honorálását.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek