Starity

Angelina Jolie anno maga szivárogtatta ki a kapcsolatát Brad Pittel

2022. szeptember 09. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Állítólag Angelina Jolie bérelte fel a paparazzit, aki lebuktatta őt és Brad Pittet a kapcsolatuk elején.

hirdetés
Angelina Jolie anno maga szivárogtatta ki a kapcsolatát Brad Pittel
Fotó: hu.depositphotos.com

Angelina Jolie és Brad Pitt egykor Hollywood álompárja volt, 2004-ben találkoztak a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. Ekkor Pitt még Jennifer Aniston férje volt, de hamarosan felröppent a pletyka, hogy megcsalta Jolie-val.

Bár ezt soha nem erősítették meg, de senki sem cáfolta. Pitt és Jolie nem sokkal ezután randevúzni kezdtek, és a rajongók még ship nevet is adtak nekik: Brangelina. Hosszú kapcsolat és pár év házasság után azonban Jolie elvált a színésztől, és arról beszélt, hogy erőszakos volt vele és gyerekeikkel.

Amikor randevúzni kezdtek, lesifotósok kiszivárogtattak egy fotót róluk, amin a két sztár a tengerparton sétál Maddoxszal, és a világ hírét vette románcnak. Most olyan információk derültek ki, hogy Jolie maga segített elkészíteni a fotót.

Jann Wenner, magazinmágnás Like A Rolling Stone című memoárjában azt írta, hogy Jolie küldte az információkat a paparazzóknak.

Megkaptuk a fotót, megvan a bizonyíték, megvolt a világraszóló Brangelina debütálása. A tippadó Angelina volt

– mondta Wenner, majd hozzátette, hogy a fotós, aki a képeket készítette, részleteket kapott a hollétükről és arról, hogy mikor fognak együtt sétálni a tengerparton.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek