Starity

Rachel Zegler szerint az új Hófehérke egy modern nő lesz

2022. szeptember 12. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő alakítja Hófehérkét a Disney-film újraalkotott élőszereplős verziójában.

hirdetés

Rachel Zegler is megjelent a Disney "D23 Expo" eseményén, amelyen többek között a Bűbáj 2 és A kis hableány előzetesét is bemutatták. 

A színésznő egy újabb hamarosan érkező Disney-feldolgozásban, a Hófehérke élőszereplős változatában kapott főszerepet, erről mesélt egy kicsit a People magazinnak. Zegler szerint a készítőkkel azon voltak, hogy a karakter egy új, modernebb változatát jelenítsék meg:

Fejest ugrottunk [a történetbe], hogy megjavítsuk és modern nőt csináljunk Hófehérkéből. Azt hiszem 13 éves az eredeti mesefilmben, mi pedig azt mondtuk: nem, legyen 18 ebben a filmben. Emellett Hófehérke gyászol is: sokféle komlpex érzelem van, amelybe úgy döntöttünk, elmerülnünk. Mindeközben pedig próbáltuk megérteni, milyen lehet tinédzsernek lenni. 

- mondta, majd azt is elárulta, hogy nem az eredeti cselekményt fogja követni a film:

Nagyszerű volt látni a mesefilmet, és aztán azt, hogy nincs több várakozás egy férfira, ez szuper. Szóval ez egy kicsit több mozgástér. Látni lehet majd, hogy milyen kalandok során lesz Hófehérkéből igazságos és csodálatos vezető.

- jelentette ki a színésznő. 

Rachel hozzátette, hogy ugyan nagy nyomást érez az ikonikus szerep miatt, de nagyon jól érezte magát a forgatáson:

Nagyszerűen éreztem magam, de néha érzem, hogy nyomás nehezedik rám, amikor látok kislányokat Hófehérkének beöltözni. Ugyanakkor szerintem fontos dolog, hogy lássunk ilyesmit.

- mondta. 

A Hófehérke 2024-ben fog megjelenni Rachel Zegler főszereplésével, Gal Gadot pedig a Gonosz királynőt alakítja a produkcióban.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek