Starity

Meghan hercegné titokban beszélgetett Katalinnal

2022. szeptember 15. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A két hercegné kapcsolata nem volt zökkenőmentes a hírek szerint, de Katalinnak a legfontosabb, hogy kibékítse a testvéreket.

hirdetés
Meghan hercegné titokban beszélgetett Katalinnal
Fotó: hu.depositphotos.com

Katalin hercegné állítólag SMS-ben vette fel a kapcsolatot a sógornőjével, miután Harry herceg "kategorikusan visszautasította" az apja kérését, hogy a június eleji trónévforduló keretében beszéljen Vilmos herceggel. A királynő utolsó napjaiban Katalin felajánlotta, hogy felkeresi Meghan Markle-t – árulta el egy bennfentes.

A walesi hercegnőnek egyértelmű szándéka volt: végre véget vetni a háborúnak a férje és a testvére között.

Nem titok, hogy hercegnéknek megvoltak a maguk problémái egymással, de Katalin legbelül azt akarja, hogy a Vilmos és Harry közötti háború véget érjen.

Végül a férjeik tudta nélkül találkoztak, és a saját problémáikat is megvitatták. Katalin hercegné állítólag végre bocsánatot kért Meghantól, amiért nem volt mellette, amikor csatlakozott a királyi családhoz. Azt is elmagyarázta, hogy elhagyottnak érezte magát, amikor Harryvel elhagyta a királyi családot:

Könnyek folytak. Meghan kezdetben védekező volt, de amikor meghallotta Kate mondanivalóját, és megértette a rá nehezedő nyomást, elismerte, hogy a viselkedése érzéketlen volt.

- tette hozzá a forrás.

via Ok Magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek