Starity

Khloe Kardashian elárult egy dolgot kisfia nevével kapcsolatban

2022. szeptember 22. 21:09   |   Szerző: Four

Khloe a családi realityben árult el egy érdekességet kisfia nevéről, testvérei elkezdték találgatni.

hirdetés

Mint ahogy írtuk, a Kardashian család realityjének új évadában Khloe nehézségekkel küzd: régi-új szerelme, Tristan Thompson ugyanis megint megint megcsalta, ráadásul a viszonyból gyermek is született. 

A dolog pikantériája, hogy Khloe és Tristan ekkor már béranya segítségével vállaltak még egy közös gyermeket. A pici azóta megszületett, de Khloe eddig nem árulta el a baba nevét. A legutóbbi epizódban is annyit mondott csak, hogy "T" betűvel kezdődik a kicsi neve, csakúgy mint nővére, True esetében. 

Kardashian családtagjai Khloe babaváró partiján elkezdték találgatni, hogy vajon mi lehet a kicsi neve, és a Page Six szerint akövetkezőre jutottak:

Kris szerint a "Terrace" és "Thandy" nevek a legjobbak, emellett azzal viccelődött, hogy lehetne "Travis" a kicsi neve, és akkor már három Travis lenne a családjukban (Kylie Jenner gyermekei apja Travis Scott, Kourtney Kardashian férje pedig Travis Barker).

Kris barátja, Corey szerint a "Ten" lenne a megfelelő, Kourtney szerint "Triton" a legjobb "T"-betűs név, Kim pedig a "Tide" illetve a "Tupac" keresztnevekre szavazott.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek