Starity

Maisie Williams traumatikus gyermekkoráról mesélt

2022. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A fiatal színésznő elárulta, hogy nehéz gyermekkora volt apja viselkedése miatt.

hirdetés
Maisie Williams traumatikus gyermekkoráról mesélt
Fotó: hu.depositphotos.com

Maisie Williams a The Diary of a CEO podcastben árulta el, hogy milyen traumatikus élményeket szerzett az apja miatt a gyerekkorában.

Kisgyerekként 8 éves korom előtt traumatikus kapcsolatom volt apámmal

– mondta.

Hozzátette, hogy mindez nagyon emésztette őt a gyermekkorában, alvási problémákat is okozott nála. Nem részletezte a kapcsolatát az apjával, vagy, hogy a férfi mit is tehetett, mivel ez érinti a testvéreit és az édesanyját is, ezért túl sok mindent nem akart elárulni. Egyetlen történetre tért csak ki.

Amikor még csak 8 éves volt, a tanára megkérdezte tőle, hogy éhes-e, mire ő azt mondta, hogy igen. Amikor a tanárnő tovább érdeklődött, hogy reggelizett-e, nemet mondott, majd elárulta a tanárnak, hogy ő és testvérei általában nem ettek semmit reggelente.

A megfelelő kérdéseket tette fel. Nagyon sok ember volt, akik annyira szerettek és törődtek velem, de soha nem kérdezték meg a megfelelő kérdéseket, amelyekre valóban el tudtam volna mondani, hogy mi a baj

– mesélte sírva.

A tanárával folytatott beszélgetés után Williams édesanyját testvéreivel együtt behívták az iskolába.

Nagyon-nagyon nehéz volt, mert még mindig harcolni akartam, és azt mondani: »Nem! Ezek a dolgok nem rosszak! Ha megpróbálsz elvenni az apámtól, az helytelen!« Mert bizonyos értelemben erre voltam betanítva.

Williams elmondta, hogy úgy érezte, hogy az egész világ a feje tetejére állt azon a napon, bár jó érzés volt elszakadni az apjától, úgy gondolta, hogy ez ellenkezik mindennel, amit addig igaznak hitt.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek