Starity

Kim Kardashian szerint nincs egyetlen ősz hajszála sem - itt a bizonyíték, hogy nem mondott igazat

2022. szeptember 29. 21:09   |   Szerző: Four

A reality-sztár úgy tűnik mindenáron szeretné fenntartani a látszatot, hogy egy pillanatot sem öregedett.

hirdetés

Kim Kardashian szeret furcsa dolgokkal büszkélkedni - legutóbb például a csontsűrűségével dicsekedett, amelyet egyesek pont önbizalomhiánynak fogtak fel, illetve azon is sokan felvonták a szemöldöküket, hogy Kim kijelentette, "sosem volt ajak- illetve arcfeltöltése".

Most viszont a "Live with Kelly and Ryan" című beszélgetős műsorban azzal hivalkodott, hogy 42 éves kora ellenére egyetlen ősz hajszála sincsen. 

Még nem őszülök. Még egyetlen ősz hajszálat sem találtam, hát nem furcsa?!

- jelentette ki mosolyogva. 

Fotó: kimkardashian/Instagram

A Cosmopolitan által megkérdezett hajgyógyász, Madeleine Preston szerint a nők általában harmincéves koruk körül elkezdenek őszülni, majd ötvenéves korukra a hajszálaik fele már ősz.

Mindezzel együtt lehetséges lenne, hogy Kim egyáltalán ne őszüljön - ám a BuzzFeed szerint több bizonyíték is van rá, hogy ez nem így van. 

2018-ban érdekes módon pont ugyanabban a műsorban, a "Live with Kelly and Ryan"-ben árulta el, hogy Kanye West (aki akkor még a férje volt) aktuális botránya miatt annyit stresszelt, hogy beleőszült:

Kanye nagyon jól van, Wyomingban stúdiózik, hamarosan jön egy pár lemeze, úgyhogy most arra koncentrál. De azt kell mondjam, miatta meglett az első ősz hajszálam ezen a héten - őt okolom emiatt.

- mondta akkor Kim. 

Fotó: kimkardashian/Instagram

De a sasszemű kommentelők még egy bizonyítékot találtak: 

A családi realityjük egyik tavaly októberben forgatott részében, miközben Kimet a Saturday Night Live-beli szereplésére sminkelték, Chris Appleton, a híresség fodrásza észrevett egy ősz hajszálat Kardashian hajkoronájában és megkérdezte tőle, hogy kitépje-e.

Az SNL-stressz kijött rajtam

- válaszolta erre Kim, és elengedte a füle mellett Appleton kérdését.

Így tehát Kim fent említett állítása sokak szerint újabb bizonyítéka annak, hogy a híresség egyre görcsösebben szeretné fenntartani a látszatot, hogy rajta egyáltalán nem fog az idő. Főleg annak tükrében van ennek igazságalapja, hogy júniusban a The New York Timesnak úgy nyilatkozott, "bármit megtenne azért, hogy megőrizze a fiatalságát, még akár ürüléket is enne".

Fotó: kimkardashian/Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek