Starity

Több mint ötvenezer forintért árul betonkukát Kim Kardashian

2022. október 01. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség legújabban lakberendezési tárgyakat árul, kiderült, mennyibe kerülnek.

hirdetés

Nem meglepő, hogy Kim Kardashian tovább építi üzletbirodalmát. A híresség érdekeltségei eddig is szerteágazóak voltak (többek között sminket, parfümöt, fehérneműt, fürdőruhát, szabadidőruhát és bőrápolási termékeket is árul), amelyekhez most újabban lakberendezési termékek csapódtak a Page Six szerint.

A híresség október 16-tól többek között szemeteskukát, zsebkendőtartót és különböző méretű tálakat fog piacra dobni a SKKN márkája keretein belül - a csavar pedig az, hogy mindegyik darab betonból készül. A legborsosabb ára a felsorolt termékek közül a kukának van: 129 dollárért, azaz körülbelül 56 ezer forintért lehet megvenni. 

Ráadásul a hivatalos leírás szerint nagyon óvatosan szabad tisztítani, nem lehet direkt napfényben tárolni illetve víz alá meríteni a fent említett tárgyakat. 

Természetesen a kommentelők nem fogták vissza magukat Kim betondíszei láttán: sokan az árukat nehezményezték, de voltak, akik szerint "egy börtön hívogatóbban néz ki", mint a Kardashian által megálmodott berendezés. 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek