Starity

Amber Heard feleségül akart menni Elon Muskhoz?

2022. október 10. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Elon Musk állítólag nem volt hajlandó feleségül venni Amber Heardöt egyéves kapcsolatuk alatt, ez vezetett a szakításhoz.

hirdetés
Amber Heard feleségül akart menni Elon Muskhoz?
Fotó: hu.depositphotos.com

A rágalmazási per után, amit Amber Heard elvesztett Johnny Deppel szemben, a színésznő jelenleg Spanyolországban tölti az idejét. A bíróság 10,35 millió dollár kifizetésére kötelezte, de nincs ennyi pénze. Korábban is Elon Musk segített neki anyagilag, ő állta ügyvédeket a per során.

Heardöt sokan hűtlenséggel vádolják, míg Musk azt állítja, hogy nem sokkal azután kezdtek randevúzni, hogy a színésznő szakított Deppel. Arról is szóltak hírek, hogy Heard birtokában van néhány terhelő információ a Tesla vezérről, amivel zsarolja őt, ezért segített neki anyagilag.

Most egy forrásra hivatkozva a Koimoi azt írja, hogy Heard rá akarta venni Muskot, hogy vegye feleségül, de a férfi nem állt kötélnek.

Amber kétségbeesetten próbálta rávenni Elont, hogy kérje meg a kezét, és ugyanazt a stratégiát akarta alkalmazni vele szemben, mint Johnny esetében. De Amber terve nem vált be, mert Elon nem volt hajlandó feleségül venni.

Heard és Musk 2016 májusában kezdett randevúzni, és majdnem egy évig voltak együtt. A People Magazine akkori beszámolója alapján időhiány miatt szakítottak:

Elon éjjel-nappal dolgozik. Ez az ő élete, és szereti. Jelenleg nincs abban a helyzetben, hogy kapcsolatban legyen, és véget vetett neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek