Starity

Sydney Sweeney eltörte a lábujját, majd még kilencszer eljátszotta az Eufória egyik jelenetét

2022. október 18. 20:08   |   Szerző: Four

Csúnya baleset érte a színésznőt, de összeszorította a fogát és nem mutatta a fájdalmát.

hirdetés
Sydney Sweeney eltörte a lábujját, majd még kilencszer eljátszotta az Eufória egyik jelenetét
Fotó: sydneysweeney/Instagram

Sydney Sweeney mindenét beleadta az Eufória forgatásába: a színésznőről a testvérét alakító Maude Apatow mesélte el, hogy milyen keményen küzdött egy jelenet során - eltört ugyanis az egyik lábujja, de ennek ellenére tovább dolgozott.

Egy kolléga rálépett Sydney lábára magassarkú cipőben, emiatt eltört az egyik lábujja. Nem fogok neveket mondani, de Alexa Demie volt. Amikor Sam [Sam Levinson rendező] leállította a jelenetet, Sydney megfogta a karom, behúzott egy sötét folyosóra, ahol senki se láthatott minket. Megpróbált halkan sikoltozni a fájdalomtól... aztán könyörgött nekem, hogy ne mondjam el senkinek. Nehéz helyzetbe kerültem, mert láttam szenvedni a barátomat egy olyan jelenet során, amelyben sok fizikai aktivitás volt, futni és ugrani is kellett. Sydney letörölte a könnyeit és megcsinálta úgy a jelenetet, mintha semmi baja nem lenne. Még csak nem is sántított.

- mondta Maude, és hozzátette, azt követően még kilencszer meg kellett ismételni a jelenetet, de Sweeney panaszkodás nélkül megtette, majd a forgatási nap végén ment csak el kórházba. 

Másnap már reggel dolgozni jött.

- tette hozzá Apatow az Elle magazin szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek