Starity

Hamarosan hivatalosan is elválik Kim Kardashian és Kanye West

2022. október 19. 12:12   |   Szerző: Four

A rapper eddig nem igazán segítette a procedúrát, de most úgy tűnik, már ő is válni akar.

hirdetés

Kanye Westről eddig azt írtuk, minden lehetséges eszközzel lassítja Kim Kardashiantól való válásának folyamatát - de most úgy tűnik, talán ő is szeretné lezárni a kapcsolatot.

West, aki eddig folyamatosan váltogatta az ügyvédeit, most Hollywood egyik legnevesebb szakemberét fogadta fel: Robert Stephan Cohent, aki korábban a dollármilliárdos Melinda Gatest képviselte. 

Habár Kim és Kanye sikeresen megegyezett a közös vagyonuk és ingatlanjaik esetében - a gyermekfelügyelet kérdése még mindig nem tisztázott. West pedig nemrég kijelentette, hogy "nem hajlandó kompromisszumot kötni", ha négy gyerekéről van szó. Emellett a kicsik iskoláztatásán is folyamatosan vitáznak: Kanye szeretné, ha az általa alapított Donda Academy tanulói lennének a gyerkőcök, Kim viszont hallani sem akar erről. 

Habár Kardashiant elszomorítja a rapper viselkedése, a reality-sztár a Page Six bennfentese szerint kijelentette, hogy "így legalább mindenki tudja, mi okozta a válásukat" - nevezetesen, hogy Kim rájött, nem tud segíteni annak, aki nem akarja, hogy segítsenek rajta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek