Starity

A korona: Diana hercegné halálos autóbalesetének jelenetét nem láthatjuk a 6. évadban

2022. október 21. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A legújabb hírek szerint a Netflix The Crown című sorozatához nem forgatták le azt az autóbalesetet, amelyben Diana hercegné az életét vesztette.

hirdetés

November 9-én érkezik a Netflixre a The Crown című sorozat ötödik évada. A királyi család életét bemutató drámának a folytatását talán még jobban várják a rajongók, mint valaha.

A sorozat a negyedik évadban mutatta be Diana hercegnét, akit Emma Corrin, Károly herceget pedig Josh O'Connor alakított. Most pedig Elizabeth Debicki és Dominic West veszi át tőlük a stafétát.

Bár még az ötödik évadot be sem mutatták, már az a kérdés foglalkoztatja a rajongókat, hogy hogyan fogják bemutatni Diana hercegné halálát a hatodik évadban. A Netflix közleményében azt írta:

A baleset pontos pillanatát nem mutatják meg.

Egy forrás, aki dolgozik a sorozaton, azt nyilatkozta, hogy rettegtek ettől a pillanattól, folyamatosan számolták vissza az napokat, még elértek a baleset forgatásához. Nagyon jól tudják, hogy ez egy érzékeny téma, mutatni fogják a paparazzikat, majd az utóhatásokat.

Az autó éjfél után elhagyja a The Ritz-et, a paparazzik üldözik, majd jönnek az utóhatások, amikor a franciaországi brit nagykövet akcióba lendült a külügyminisztériummal.

Diana hercegné és a barátja, Dodi Al Fayed 1997. augusztus 31-én egy autóbalesetben vesztették az életüket Párizsban. Az elmúlt két évtizedben számos elmélet született a halálukkal kapcsolatban, köztük összeesküvés elméletek is, amelyek szerint a királyi család rendelte el a balesetet.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek