Starity

A Trónok harca sztárja leszólta a saját sorozatát és a Pókembert is

2022. október 23. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Maisie Williams, a Trónok harca Aryája beszólt a Pókember: Nincs hazaútnak és a saját sorozatának is.

hirdetés
A Trónok harca sztárja leszólta a saját sorozatát és a Pókembert is
Fotó: hu.depositphotos.com

Alig több mint egy éve minden Marvel-rajongó lélegzetvisszafojtva várta a közelgő Pókember: Nincs hazaút című filmet. Mindenkit lenyűgözött, de úgy tűnik, hogy azért nem tetszett minden nézőjének.

A Trónok harca sztárja, Arya Stark színésznője, Maisie Williams a Frank Filmklub podcastjában beszélgetve „az év legkiábrándítóbb filmjének” nevezte az utolsó Pókember filmet.  

A legnagyobb filmes csalódásom az új Pókember volt. Nem az Idegenben. Mindegyiknek nagyon hasonló a címe. De egyszerűen nem ez volt a kedvencem. Benedict Cumberbatch benne volt, és eljátszotta Doktor Strange-et. Aztán együtt volt a három Pókember. Ez volt az

– magyarázta, hogy melyik filmre gondol.

És úgy érzem, annyira izgatottak voltak, hogy mindannyiukat összehozzák a képernyőn, hogy egy kicsit hiányzott belőle a lélek. De imádom ezt az új rebootot, és meg fogom nézni a következőt is. De ez egy kicsit kiábrándító volt.

A műsorban egyébként a Trónok harca sorozatnak is beszólt, hiába játszotta az egyik főszerepet benne, szerinte „a vége felé tényleg nagyot zuhant a színvonal”.

via The Direct

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek