Starity

Sokak szerint Kim Kardashian és Pete Davidson újra randizgat

2022. október 24. 19:07   |   Szerző: Four

A humorista és a reality-sztár többek szerint újra összejöhetett, kiderült, miért.

hirdetés

Habár Kim Kardashian és Pete Davidson idén, kilenc hónap együtt töltött idő (és Pete részéről számos Kimre utaló tetoválás) után szakított - a Seventeen szerint lehetséges, hogy újra fellobbant köztük a szerelem lángja. 

Kim, aki nemrég ünnepelte 42. születésnapját egy felemásra sikeredett buli során, sokaktól kapott ajándékokat illetve virágcsokrokat, amelyekről fotót posztolt. Az egyik képen több hatalmas csokor rózsa és egy illatgyertya látható, amelyen a "Jasmin" felirat szerepel. A rajongók szerint a csokrokat és a gyertyát akár Pete is küldhette, utóbbi pedig utalás lehet arra, hogyan jöttek össze (az SNL műsorában alakították Jázmint és Aladdint).

A The Sun információi szerint a humorista és a reality-sztár nemrég titokban találkozott New Yorkban, miután Kim hazatért a párizsi divathéről. 

Pete meglátogatta Kimet a szobájában, és a következő nap Kimet látták, amint kisurran a hotel hátsó bejáratán, és álruhában beül egy Escalade-be, amely Staten Islandre vitte, hogy ott Pete-tel találkozzon.

- nyilatkozta a magazin forrása.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek