Starity

Úgy tűnik, Britney Spears ezúttal Selena Gomeznek szólt be

2022. október 26. 16:04   |   Szerző: Four

Újabb hírességbe köthetett bele Spears, Selena Gomez rajongói nagyon nem örültek.

hirdetés
Úgy tűnik, Britney Spears ezúttal Selena Gomeznek szólt be
Fotó: Britney Spears/Instagram

Britney Spears nagy valószínűséggel magára haragította Selena Gomez rajongóit: a híresség egy ma már törölt posztban, Instagramon fejtette ki a véleményét arról, hogy mennyire elege van azokból az énekesnőkből, akik a beszédeikben kijelentik, tartózkodnak a meztelenségtől - majd a millió dolláros klipjeikben kelletik magukat.

Hát nem imádjátok az öntudatot azokban a nőkben, akik határozottan kijelentik a díjátadós beszédeikben, hogy abban hisznek, nem kell megmutatni a testüket Instagramon????!!! Azt mondják "Ez nem olyasmi, amit én tennék" - ennek ellenére pont ők azok a nők, akik négymillió dolláros költségvetésű klipekben nyalogatnak házi készítésű fagylaltot!!!! (...)

- írta a posztban Spears. 

A Daily Mail szerint az énekesnő valószínűleg Selena Gomez 2016-os, az AMA-n mondott beszédére gondolt, amelyben Gomez kijelentette, nem feltétlenül a testével szeretné felhívni magára a figyelmet és a rajongóinak is ezt tanácsolta:

Nem a testeteket akarom látni Instagramon. Azt akarom látni, hogy mi van itt belül.

- mutatott a szívére, majd így folytatta: 

 

 

Nem akarom és nincs szükségem arra, hogy ez alapján ismerjenek el.

A Gomez-fanok emellett ráadásul azt gondolják, hogy Spears az énekesnő Blackpinkkel közös dalára, az Ice Creamre gondolt, amikor "házi készítésű fagylalt nyalogatásáról" írt posztjában.

Habár Britney nem fejtette ki, hogy kire gondolt pontosan  - mindenestere a dolog azért is kellemetlen így, mert Selena azon kevés hírességek egyike volt, akit Spears meghívott az esküvőjére. 

A többi másik lánynak is csodaszép teste van!!! Kit érdekel, ha megmutatják? HADD CSINÁLJÁK!!! Szóval ha legközelebb meglátok valakit egy nagy költségvetésű videóban, amint nyalókát nyalogat úgy, hogy előtte más nőket szégyenített meg a beszédében azért, mert azok megmutatták a testüket - meg szeretném mondani ezeknek az embereknek, hogy ne legyenek képmutatók, miközben nyalókát esznek és hatalmas költségvetésű álmaik vannak... 

- folytatta írását Spears.

A híresség egyébként azóta törölte az írást és három rózsát tett a hosszú szöveg helyére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek