Starity

Taylor Swift átszerkesztette a klipjét a kritikák miatt

2022. október 30. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Megváltoztatták az Anti-Hero videóklipjét, miután többen is testszégyenítéssel vádolták Taylor Swiftet.

hirdetés
 Taylor Swift átszerkesztette a klipjét a kritikák miatt
Fotó: hu.depositphotos.com

Taylor Swift Anti-Hero című dalának klipjét, az új Midnights albumáról napokkal az első megjelenés után módosították, hogy eltávolítsák a „kövér” szót az egyik jelenetből. Az énekesnő által rendezett eredeti képsorokban Swift egy fürdőszobai mérlegre lép, amelynek számlapja a „kövér” szót írja ki. A klip új verziójában rááll a mérlegre, és egy szintén Swift által alakított hasonmása pedig a fejét rázza.

A videó első megjelenése után több rajongó is a felháborodását fejezte ki a „kövér” kifejezés miatt, Twitteren Shira Rosenbluth evészavar-terapeuta és testpozitív blogger is felszólalt a szóválasztás miatt. Valamint a Teen Vogue írója, Catherine Mhloyi is hosszú cikket szentelt a témának.

Swift korábban nyíltan beszélt a küzdelmeiről az étkezési zavarokkal. A 2020-as Miss Americana című Netflix-dokumentumfilmben arról mesélt, hogy a média testével kapcsolatos kritikái miatt életének egyes szakaszaiban éheztette magát. Az Anti-Hero című videóban – mint azt a megjelenéskor egy Instagram-posztban elmondta – „rémálomszerű forgatókönyveit és tolakodó gondolatait" ábrázolja.

via The Guardian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek