Starity

J. K. Rowling miatt nem készül több Harry Potter film?

2022. november 05. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Warner Bros. vezérigazgatója újabb Harry Potter-filmeket készítene, de J. K. Rowlingnak bele kell egyeznie.

hirdetés
J. K. Rowling miatt nem készül több Harry Potter film?
Fotó: IMDb

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav azt mondta, hogy több Harry Potter-filmet szeretne készíteni, ha J. K. Rowling beleegyezik. Egy befektető kérdésére a vezérigazgató elárulta az ambícióit, hogy esetleg további produkciókon dolgozzon a Harry Potter világában, de csak az író engedélyével.

A franchise-okra fogunk összpontosítani

- mondta.

13 éve nem volt Superman-filmünk. 15 éve nem csináltunk Harry Pottert. A DC-filmek és a Harry Potter-filmek jelentették a Warner Bros. profitjának nagy részét… az elmúlt 25 évben.

Hozzátette:

Ha tudunk valamit kezdeni J. K. Rowlinggal a Harry Potterrel kapcsolatban.

Az utolsó megjegyzése azt sugallja, hogy az írónő az oka annak, hogy nem készülnek újabb Harry Potter filmek. Megemlítette azt is, hogy a stúdió kezében vannak a Trónok harca, a Szex és New York és a Gyűrűk Ura jogai is.

A Warner Bros. nyolc Harry Potter-filmet mutatott be 2001 és 2011 között, globálisan 7,7 milliárd dollár bevételt produkálva. Azóta elkészült három Legendás állatok és megfigyelésük produkció is, ami szintén a varázsvilágban játszódik, bár mivel Harry Potter nem szerepel bennük, így szigorúan véve mondhatjuk, hogy nem Harry Potter filmek.

Arra konkrétan nem tért ki a vezérigazgató, hogy mit takarnának az újabb Harry Potter filmek, folytatást, vagy remake-et.

Az is kérdéses, hogy a régi színészek visszatérnének-e egy új projektre, ha például a Harryék felnőttkorában játszódó Elátkozott gyermeket forgatnák le, mivel Daniel Radcliffe viszonya megromlott az írónővel. 

via LADbible

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek