Starity

Selena Gomez kapta meg a Rocktábor főszerepét, de lemondott róla Demi Lovato javára

2022. november 09. 08:08   |   Szerző: Four

Selena Gomez egyik volt kollégája szerint Gomez nagylelkű dolgot tett: lemondott egy szerepről Demi javára.

hirdetés
Selena Gomez kapta meg a Rocktábor főszerepét, de lemondott róla Demi Lovato javára
Fotó: hu.depositphotos.com

David DeLuise meglepő dolgot árult el egy 2020-ban készült interjúban, amely most újra az érdeklődés középpontjába kerüt: a színész, aki a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban Selena Gomez karakterének édesapját alakította, kijelentette, hogy eredetileg Selena kapta meg Mitchie Torres szerepét a Rocktábor című 2008-as filmben:

Ezt nem árultam el eddig, de a készítők Selenának ajánlották fel a Rocktábort [főszerepét]... ő pedig tudta, hogyha elutasítja, akkor Demihez fog kerülni. Szóval nemet mondott, ami rendes dolog volt tőle. Barátok voltak, együtt szerepeltek a Barney című sorozatban.

- mondta David. 

A film egy évvel azt követően jelent meg, hogy Gomez szerepet kapott a Varázslók a Waverly helyből című produkcióban, és nagy népszerűségre tett szert. Lovato karrierje ekkoriban azonban még épp beindulóban volt, és DeLuise szerint Gomez döntése adta meg a kezdő lökést Lovato hatalmas sikerének. 

Demi ezt követően a Page Six szerint szerepet kapott a Rocktábor folytatásában, lett egy önálló sorozata (Sonny, a sztárjelölt), és lemezszerződést kötött a Hollywood Recordsszal.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek