Starity

Brooklyn Beckham bevallotta, imád főzni a feleségére

2022. november 09. 08:08   |   Szerző: Four

A híresség szerint az egyik kedvenc időtöltése, hogy Nicola Peltzre főz.

hirdetés
Brooklyn Beckham bevallotta, imád főzni a feleségére
Fotó: brooklynpeltzbeckham/Instagram

Brooklyn Beckham a People magazinnak számolt be arról, hogy mennyire élvezi a házaséletet: a híresség idén áprilisban vette feleségül Nicola Peltzet, akit állítólag Victoria Beckham ki nem állhat. 

Nicola családja Floridában él, az enyém Angliában, nekünk pedig megvan a saját életünk Los Angelesben, ami egyszerűen imádnivaló. Egymás társaságában lenni a legjobb dolog.

- jelentette ki, és hozzátette, egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy a feleségére főz:

Mostanában nagyon sok házi készítésű tésztát csinálok. Én főzök Nicolára. Nagyon kikapcsol, amikor fekszünk az ágyban a kutyáinkkal, és a Love Islandet nézzük. Imádjuk!

- mesélte Beckham, aki jelenleg a gasztronómia irányában bontogatja a szárnyait, és a Selena Gomez tiszteletére rendezett pizsamapartin is ő volt a felelős a különböző fogásokért.

Brooklyn már többször nyilatkozott arról, hogy szeretne sok gyereket - ez pedig most sem változott:

Ha rajtam múlna, már tegnap gyerekeim születtek volna. Nyilván a feleségem testéről van szó, de mindig szerettem volna, hogy gyerekek rohangáljanak körülöttem. Ezt nagyon szeretném. És az apám is fiatal volt, amikor én születtem. Ő 23 volt, és most én is annyi vagyok. Mindig is fiatal apuka akartam lenni.

Beckham hozzátette, hogy az édesapjától többek között azt is megtanulta, hogy "keményen kell dolgoznia", emellett "nagyon kedvesnek kell lennie mindenkivel".

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek