Starity

Lady Gaga meghalt, kislemeze februárban jön

2010. december 01. 18:06   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga halottként pózol egy koporsóban, jótékonysági akciója keretében – elhagyja ugyanis a Twittert és a Facebookot, továbbá egy szerencsés rajongónak elmondta: új kislemeze februárban jelenik meg.

hirdetés
Lady Gaga meghalt, kislemeze februárban jön

Lady Gaga – aki az AIDS elleni jótékonysági akció miatt hagyta el a Facebookot és a Twittert, és fotózkodott halottként egy koporsóban (fent a képen) – folyamatosan járja a világot Monster Balljával. Tegnap és tegnapelőtt Rotterdamban lépett fel, ahol egy szerencsés látogatója találkozhatott vele az öltözőjében.

Alexander, a szerencsés rajongó, aki a lady-gaga.netet szerkeszti, találkozhatott kedvencével, és több mint húsz percig beszélgethetett is vele: ebben a húsz percben egy videofelvétel is készült, továbbá az énekesnő elmondta neki, hogy az első kislemez a Born This Wayről – ami Gaga szerint az évtized albuma lesz – februárban jelenik meg.

Monster Ballja mellett a Lady folyamatosan tevékenykedik, az AIDS elleni harcban ugyanis ő is szerepet vállal: addig nem tér vissza a Twitterre és a Facebookra, ameddig az egyik jótékonysági szervezet számlájára 1 millió dollár össze nem gyűlik. Továbbá Gaga folyamatosan küzd a melegek, a meleg katonák jogaiért, figyelemfelkeltő videókat küldve az embereknek és az amerikai szenátoroknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek