Starity

Blake Lively Ryan Reynoldsról: "Most már én és a kislányaink jelentik számára az otthont"

2022. november 21. 18:06   |   Szerző: Four

Blake Lively elárulta, nem ismer Ryan Reynoldsnál odaadóbb apát, aki emellett a munkájában is száz százalékig teljesít.

hirdetés
Blake Lively Ryan Reynoldsról: "Most már én és a kislányaink jelentik számára az otthont"
Fotó: hu.depositphotos.com

Blake Lively nem győzte dicsérni férjét a Los Angeles-i American Cinematheque Award gáláján tartott beszédében. A színésznő szerint Ryan Reynolds "rengeteget tesz hozzá a világ általános boldogságához a művészetével, a szívével, a humorával, a munkamoráljával és a forgatókönyveivel."

Emellett Lively hozzátette, hogy Ryan számára első és legfontosabb a házassága, és ezért aztán mindig a lehető leghamarabb haza akar térni a forgatásokról - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy jelmezben, művérrel az arcán jut haza:

Most már én és a kislányaink jelentik számára az otthont. És csakúgy, mint az a 19 éves kanadai srác, hazarohan, függetlenül attól, hogy a világ másik végén, vagy egy utcányira forgat. Az első és legfontosabb számára, hogy hazajöjjön. Ha nem a jelmezeiben térne haza, akkor aggódni kezdenénk. 

- viccelődött, majd így folytatta:

Sárosan, művérrel, igazi vérrel, festett sebekkel, szuperhősjelmezben vagy bohóccá maszkírozva, de apa mindig hazajön. És ez az ember úgy rohan haza az otthonába, hogy ilyet még nem láttam. Főleg olyantól, aki hajlamos ennyire belemerülni a munkájába, mint ő. Képes mindenkinek ott lenni, és mindenkinek egyszerre. Elképesztően jelen tud lenni. És igen, csodálatos dolgokat csinál a munkájával, de még csodálatosabbakat a valódi életével.

- áradozott. 

Reynolds maga sem tudta szó nélkül hagyni, hogy mennyire szereti a feleségét, így aztán ő pedig kijelentette, mennyire örül neki, hogy "a kedvenc színészével tölheti az idejét, aki nem más, mint a felesége, Blake".

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek