Starity

Austin Butler szerint szürreális, hogy a Dűne folytatásában szerepelhet

2022. november 23. 09:09   |   Szerző: Four

A színész Elvis Presley után most a Dűne egyik karakterét fogja alakítani.

hirdetés

Austin Butler az Academy's Governors Awardson nyilatkozott a Varietynek arról, hogy a Dűne folytatásában kapott szerepet. 

Nagyon tetszett az első film. Egy filmművészeti mestermű volt, így aztán az, hogy ennek a világnak a része lehetek, elképesztően izgalmas. Denis [Denis Villeneuve] az egyik kedvenc rendezőm, aki nagyszerű ember is. Hihetetlenül kedves, és nagy rajongója vagyok a filmben szereplő összes színésznek, megtiszteltetés.

Butler bevallotta, hogy még a forgatás első napján se tudta elhinni, hogy a produkció része lett:

Nagyon szürreális volt. Úgy érzed magad, mint egy gyerek a kedvenc filmjében. Mintha besétálnál az egyik kedvenc filmed díszletébe, mondjuk az Indiana Joneséba. Egy olyan alkotás díszletébe, amely nagy hatással volt rád gyerekként - így éreztem magam.

- mesélte. 

Austin Feyd-Rautha szerepét kapta meg, aki Baron Harkonnen fiatalabb unokaöccse, és David Lynch korábbi feldolgozásában Sting alakította ezt a karaktert.

A színész mellett többek között Zendaya, Florence Pugh és Timothée Chalamet is szerepelni fog a produkcióban, utóbbi úgy nyilatkozott, nagyon szerencsésnek érezte magát, hogy a két színésznővel dolgozhatott együtt.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek