Starity

Hayden Panettiere újra összejöhetett bántalmazó exével

2022. november 23. 10:10   |   Szerző: Four

Újabb közös fotók készültek a színésznőről és bántalmazó exéről, Brian Hickersonról.

hirdetés
Hayden Panettiere újra összejöhetett bántalmazó exével
Fotó: hu.depositphotos.com

Dacára annak, hogy Brian Hickerson júliusban kijelentette, végleg szakítottak Hayden Panettiere-rel, ismét együtt fotózták a két hírességet.

A színésznőt a Los Angeles-i LAX reptéren kapták lencsevégre a botrányairól híres exével, a Page Six fotói ide kattintva láthatók. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy hová utazhattak az ünnepekre, de a magazin információi szerint még ebédeltek egyet, mielőtt közösen felszálltak a repülőgépre. 

Hayden és Brian se veled-se nélküled jellegű kapcsolatát folyamatos botrányok kísérték: a férfit a 2019 és 2020 között elkövetett bántalmazásaiért tavaly 45 nap börtönbüntetésre ítélték és 5 évig terjedő távoltartási végzést kapott Panettiere ellen - ám ezt egyikük se tartja be.

Akkor úgy tűnt, hogy a színésznő - akit a férfi többször is megvert és többek között ököllel ütött az arcába - végre leszámol Hickersonnal és szakít vele. Ám tavaly júliusban kiderült, hogy újra találkozgatni kezdtek, mert a férfi szerint "van egy közös történetük" és "szeretné jóvátenni a viselkedését".

A páros azonban a korábbi alkalmakhoz hasonlóan ezúttal se bírta botrány nélkül: idén márciusban Hickerson és Panettiere verekedésbe keveredett egy étterem előtt, amelyről videófelvétel is készült.

Aztán idén júliusban a hollywoodi visszatérését tervező színésznő nagyinterjút adott a People magazinnak, amelyben elárulta, miért jött össze Hickersonnal: Panettiere kijelentette "nyitottan áll azokhoz, akik Brianhez hasonlóan hajlandóak segítséget kérni", és minden, hozzá hasonló esetet átélő nőt arra bíztatott, nem féljenek szakemberhez fordulni a problémáikkal. 

Az interjú megjelenése után rövidesen Hickerson úgy nyilatkozott, "abszolút nincsenek együtt", és bár a legjobbakat kívánja a színésznőnek, "nincs esély a békülésre".

A legújabb róluk készült fotók szerint azonban valahogy sikerült újra összejönniük a fent említett botrányok ellenére is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek