Starity

Hayden Panettiere ismét erőszakos exével találkozgat

2021. július 22. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő korábban távoltartási végzést kért a férfi ellen, most együtt iszogattak.

hirdetés

Hayden Panettiere úgy tűnik, visszatért bántalmazó exéhez, Brian Hickersonhoz. A dolgot maga a férfi igazolta, aki nemrég töltötte le 45 napos börtönbüntetését. 

Korábbi cikkünk alapján arra lehetett következtetni, hogy Panettiere végleg leszámolt a férfival, aki ököllel ütött az arcába - Hickerson elmondása szerint azonban megint találkozgatnak. 

Hogy tisztázzuk, én egy Miller Lite-ot ittam, Hayden pedig nem ivott. Egy új texasi étterembe mentünk, és mivel déli srác vagyok, szeretem a country zenét. Szóval igen, táncoltunk is. 

Hickerson az E!-nek úgy nyilatkozott, ő és Hayden nincsenek együtt, de "dolgoznak azon, hogy visszaépítsék barátságukat". 

Van egy közös történetünk, és az első lépés a felépülésemben mint bántalmazó, hogy jóvátegyem a dolgokat. És pontosan ez az, amit Hayden volt olyan szívélyes és hagyott, hogy megtegyek.

- mondta Hickerson.

A színésznő egyik ismerőse szerint Hayden most Vlagyimir Klicskóval közös kislányára, Kayára koncentrál, csakúgy mint a józanságra és arra, hogy felgyógyuljon a Hickersonnal való szerelemből:

Hayden nyitott arra, hogy megbocsásson Briannek és új fejezetet nyisson - a szerettei véleményének ellenére. Haydennek hatalmas szíve van, és mindenkiben a legjobbat akarja látni.

- nyilatkozta az illető. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek