Starity

Rihanna: "A szülés után olyan, mintha minden más lenne"

2022. december 15. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Rihanna elkötelezte magát amellett, hogy a Savage x Fenty márkája ne csak szexi, hanem kényelmes darabokat is gyártson.

hirdetés
Rihanna: "A szülés után olyan, mintha minden más lenne"
Fotó: hu.depositphotos.com

Rihanna a terhessége miatt döntött úgy, hogy a Savage x Fenty - ami az énekesnő márkája - szexi, mégis kényelmes darabokat fog gyártani. 

Ez őrület. Nehéz volt visszavenni a magassarkú cipőt, pedig az egész terhességem alatt magassarkút hordtam. De a szülés után olyan, mintha minden más lenne

- mesélte Rihanna.

Manapság minden sport. Elmenni a kávézóba, leugrani a boltba, megsétáltatni a kutyát, elintézni a dolgokat, minden sport

- mondta az énekesnő, majd hozzátette:

Amikor terhes voltam, az is sport volt, és mi mentette meg az életemet? A leggings! Szóval a Savage-nél a szexi részleteket alkalmaztuk a technikai anyagokra és a sportos sziluettekre.

Kitért arra is, hogy fontosnak tartja a ruhaválasztásánál a szexi érzést, de azt is, hogy biztonságban érezze magát és kényelmesen. 

Nem akarom, hogy megfélemlítettnek érezzem magam attól, ami a polcon, a boltban vagy az interneten van. Tudni akarom, hogy van valami nekem való, valami a testemhez, valami, ami működik rajtam. Azt hiszem, mindenkiben megvan ez a gondolat. Nem akarom senkitől sem megtagadni azt az élményt, hogy szexinek vagy erősnek érezze magát.

via Koimoi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek