Starity

Michelle Obama bevallotta, 10 évig ki nem állhatta a férjét

2022. december 31. 05:05   |   Szerző: Four

Az Egyesült Államok egykori First Ladyje elárulta, 10 éven át nehezen viselte el Baarack Obamát.

hirdetés

Michelle Obama a Revolt TV kerekasztal-beszélgetése során, Kelly Rowland, H.E.R., Winnie Harlow és Tina Knowles-Lawson társaságában mesélt a házasságáról. 

Az Egyesült Államok volt First Ladyje meglepő vallomást tett: elmondása szerint a Barack Obamával kötött házassága során volt 10 év, amikor ki nem állhatta a férjét. 

Az emberek azt hiszik, hogy gonoszkodom, amikor ezt mondom: volt 10 év, amikor alig tudtam elviselni a férjem. És tudjátok, mikor történt ez? Amikor a gyerekek kicsik voltak.

Michelle bevallotta, hogy míg a férje politikai karrierje szárnyalni kezdett, ő a két lányukról, Sasháról és Maliáról gondoskodott és nem érezte egyenlőnek a helyzetüket.

És 10 évig próbáltuk építeni a karrierjeinket, tudjátok, aggódtunk az iskola miatt, én pedig azt gondoltam: ez így nem egyenlő. De tudjátok mit? A házasság nem 50-50 százalék. Van, amikor én adok bele 70 százalékot és ő 30-at. Van, amikor ő 60, én 40. De mindez 10 év - és mi 30 éve házasok vagyunk. Bármikor elfogadnék 10 rossz évet a 30 évért cserébe - minden nézőpont kérdése. Az emberek viszont gyakran feladják, már 5 év után is. 

- mondta.

 

 

 via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek