Starity

Így reagáltak az Emily Párizsban szereplői az új évad sokkoló befejezésére

2023. január 04. 13:01   |   Szerző: Four

Az Emily Párizsban szereplőgárdája így kommentálta a harmadik évad befejezését.

hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz!

Az Emily Párizsban új évada nem csak a rajongókra, hanem a szereplőkre is nagy hatással volt: Alfie és Emily szakítása, Camille és Gabriel meghiúsult esküvője és Mindy szerelmi háromszöge csak pár drámai történetszál volt a sok közül. A Netflix új videójában Camille Razat, Lucas Bravo, Lily Collins, Lucien Laviscount és Ashley Park kommentálta az új évad utolsó pár epizódját, és mindannyian hozzáfűztek egy-egy kis gondolatot vagy emléket a forgatásról. 

 

1. Camille Razat arról, hogy Camille megcsalta Gabrielt

Nem tudom, hogy Sofia és Camille csak egy rövid románc volt-e, de szerintem Camille tényleg szereti őt. Szerintem nagyon is lehetséges, hogy valaki két emberbe szerelmes egyszerre. 

Fotó: emilyinparis/Instagram

2. Lily Collins Mindy felívelő karrierjéről

Amikor meghallottam, hogy az Eurovízióra mentek, elkezdtem nevetni. Azt mondtam: "Mi? Mennyire őrült már ez a sorozat!"

- mondta Lily Collins a Mindyt alakító Ashley Parknak. 

 

3. Lily Collins Mindy és Nico illetve Mindy és Benoit kapcsolatáról

Szerintem mindkét srác más oldaladat hozza elő, és bármelyik mellett is állapodsz meg, inkább arról fog szólni, hogy ki is Mindy valójában. 

- mondta Lily Collins Ashley Parknak. 

Fotó: emilyinparis/Instagram

4. Lily Collins Gabriel és Camille esküvőjéről

Emlékszem, gondolkodtam rajta, hogy mi lehet a legőrültebb dolog, ami megtörténhet a sorozatban, és arra jutottam, hogy biztos valamilyen esküvő lesz. Aztán Darren [Darren Star rendező] rám nézett és bólogatott.

5. Camille Razat Gabriel és Camille esküvőjéről

A semmi közepén voltunk egy kápolnában, nagyon hideg volt. És ez segített nekem abban, hogy átéljem a szerepem: hihetetlenül fáradt voltam, az érzelmeim nagyon könnyen előjöttek. Az, hogy Lucasszal forgattam, a legjobb dolog volt: teljesen egymásra hangolódtunk, csak egymásra koncentráltunk. Olyan volt, mintha azt magyaráznám el Lucasnak, hogy többé nem lehetünk barátok, és ebbe belegondolva megszakadt a szívem.

Fotó: emilyinparis/Instagram

6. Lucas Bravo Gabriel és Camille esküvőjéről

Valamiért aznap este mindenki csendes volt és nagyon koncentrált. Valami történt abban a kápolnában, amely őszintén varázslatos volt. 

 

7. Lily Collins véleménye Camille és Gabriel szakításáról

Amikor ez a váratlan dolog történt, szerintem Emily nagyon meglepődött, mert őszintén úgy érezte, hogy már döntést hozott. Mindenét beleadta az Alfie-hoz fűződő kapcsolatába, aztán Camille választása miatt újra kapott egy esélyt, hogy megnyíljon.

Fotó: emilyinparis/Instagram

8. Lucien Laviscount véleménye Emily és Alfie szakításáról

Nem hiszem, hogy Alfie végzett Párizzsal

 

9. Lily Collins véleménye arról, hogy Camille várandós

Gabriel megkapta azt az életet, amelyre mindig is vágyott: megvan a Michelin-csillaga, az étterme, amit annyira szeret, egy cinkostárs, gyerekek... mindent megkapott, amit akart, de még mindig nem tud semmit Sofiáról. 

emilyinparis/Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek