Starity

Bad Bunny nem sajnálja, hogy vízbe dobta egy rajongója telefonját

2023. január 04. 15:03   |   Szerző: Four

A rappernek nem tetszett, hogy egy rajongója mindenáron közös fotót akart csinálni vele.

hirdetés
Bad Bunny nem sajnálja, hogy vízbe dobta egy rajongója telefonját
Fotó: badbunny/Instagram

Bad Bunny élesen meghúzta a határait: a rapperől nemrég a Dominikai Köztársaságban sétálgatva készült egy videó, amelyben elhajította egy rajongója telefonját.

A felvételen látható lány mindenáron közös fotót akart készíteni Bad Bunnyval, és a rapper mellé futva, az arca elé tartotta a telefonját. A hírességnek ez azonban annyira nem tetszett, hogy kikapta a rajongó kezéból a mobilt, és elhajította a közelben lévő vízbe. 

Bad Bunny tette a körülöttük állóknál és több twitterezőnél is felháborodást keltett: sokak szerint a rappernek nem szabadott volna ennyire radikálisan kimutatnia a nemtetszését, és inkább a biztonsági embereit kellett volna hívnia. Mások szerint viszont érthető volt a viselkedése a rajongó erőszakossága láttán.

Az előadó később Twitteren fejtette ki, hogy egyáltalán nem bánja a tettét:

Azok, akik odajönnek hozzám köszönni, mondani valamit vagy csak találkozni velem, mindig meg fogják kapni a figyelmemet és a tiszteletemet. Azoknak a tettét, akik odajönnek hozzám, hogy bedugjanak egy elb**ott telefont az arcomba, annak fogom tekinteni, ami: a tisztelet hiányának, és ezért ugyanígy fogok bánni velük.

- írta a New York Post szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek