Starity

Hollywood legnagyobb kaszinó játékosai

2023. január 07. 17:05   |   

Hollywood nincs olyan messze Las Vegastól, és úgy tűnik, sok színész és színésznő élvezi a kaszinójátékokat szabadidejében. Ha a Strip legjobb kaszinóiban barangolsz, könnyen lehet, hogy Paris Hiltonnal vagy Ben Affleckkel találkozol.

hirdetés

Bár sok sztár ma már nem csak promótálója, de használója is az online kaszinó oldalaknak, ahol egyszerűbben és kényelmesebben fogadhatnak. A hollywoodi sztárok azért játszanak kaszinójátékokat, mert azok izgalomba hozzák őket, vagy épp ellenkezőleg - kikapcsolják őket. A legtöbben póker- vagy blackjack-játékosok, de találsz bakkarat vagy nyerőgépek szerelmeseit is, hiszen a kaszinójátékok éppoly változatosak, mint a hollywoodi személyiségek.

Ben Affleck

Listánkat Ben Affleckkel kezdjük, hiszen egyáltalán nem kétséges, hogy a hollywoodi színész és rendező nagy szerencsejátékos. Ő az egyik olyan híresség, akit rendszeresen látnak a Las Vegas-i kaszinókban. Azonban ne keressük őt a Hard Rock kaszinóban, mert onnan és valószínűleg számos más vegasi szárazföldi kaszinóból is kitiltották. Bent kártyaszámoláson kapták, és a kaszinó úgy döntött, hogy hírneve ellenére sem látják többé szívesen. Most valószínűleg a világhálón böngészi a legjobb online kaszinót Kanadában vagy az Egyesült Államokban, amikor Vegasban tartózkodik, hogy virtuális vagy élő kereskedői játékokat játsszon az interneten keresztül.

Ben a hatalmas tétjeiről ismert, és az elmúlt években voltak sikerei és kudarcai is a játékban. Úgy tudjuk, hogy a legnagyobb vesztesége 2001-ben történt, amikor 400 000 dollárt veszített egy pókerjátszmán. 2004-ben azonban Affleck 356 000 dollárt nyert egy pókerversenyen. Ellenfelei között volt Toby Maguire színész és több profi pókerjátékos is.

Matt Damon

A filmsztár Matt Damon Ben Affleck legjobb barátja, és ők ketten gyakran látogatják együtt a vegasi kaszinókat. Damon állítólag még Afflecknél is szenvedélyesebb szerencsejátékos, és gyakran nyer a játékasztaloknál. Amikor a hollywoodi sztárok pókereznek, gyakran túl magas téteket tesznek és nagy veszteségeket szenvednek el, de Damon esetében ez nem így van. Ő általában ésszerű téteket tesz, és úgy tűnik, teljesen ura a játékmenetének. Lehet, hogy Affleck és Damon első számú választása a póker, de ennél a kártyajátéknál sokkal több játék létezik.

Tobey Maguire

Tobey Maguire hollywoodi színész leginkább a Pókember-filmekben játszott szerepéről ismert, de a pókerasztalnál is elég jól játszik. 2004-ben kezdett el hivatásszerűen játszani, és a világ egyik legjobb pókerjátékosa, a kanadai Daniel Negreanu volt a tanára.

Maguire többször is részt vett a World Series of Poker főversenyének bajnokságán, és megnyerte a Hollywood Park Casino versenyét, ahol több mint 300 000 dollárt nyert. Ő és más hírességek, például Leonardo DiCaprio és Ben Affleck részt vettek Molly Bloom nagy tétekkel járó pókerjátszmáin a The Viper Roomban.

Brad Pitt

A hollywoodi sztárok is játszanak nyerőgépeken, és példaképünk a nők kedvenc játékosa, Brad Pitt. Az Ocean's Eleven című híres film forgatása közben Pitt rákapott a nyerőgépek és más kaszinójátékok ízére, és ezt a szerencsejátékos szokását a forgatás után is megtartotta. Lássuk, vajon játékmenete ugyanolyan sikeres lesz-e, mint a filmbeli rablás.

Charlie Sheen

Charlie Sheen szerencsejátékoskodása nem egy sikertörténet. A színész kokainfüggőséggel küzd, de a legtöbben nem tudják, hogy Sheen is kényszeres szerencsejátékos. Kedvenc játéka a póker, és lelkes sportfogadó is. Állítólag havonta több százezer dollárt költ el a szárazföldi kaszinókban. Legnagyobb vesztesége 1 millió dollár volt, ami még egy hollywoodi színésztől is elég jelentős összeg.

Összefoglalva

Természetesen nem csak a fenti sztárok vannak oda a sportfogadásért, hiszen Hollywood elég nagy, és a celebek gyakran fogadnak sportokra, vagy vesznek részt kaszinójátékokban, ilyenek például:

  • Matt Damon

  • Michael Jordan

  • Jessica Simpson

  • Tiger Woods

  • 50 Cent

Sok hollywoodi sztár rendszeres vendége a Las Vegas-i kaszinóknak. Vannak, akik elég jók, és több százezer dollárt nyertek a kaszinókban, míg mások hasonló vagy még nagyobb összegeket veszítettek. Las Vegas nem éppen Magyarország szomszédságában van, de az online kaszinókban is kipróbálhatod a szerencsédet pókerben vagy más kaszinójátékban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek