Starity

Ginny & Georgia: Felix Mallard szerint a sorozat legfájdalmasabb jelenete Ginny és Marcus között zajlott

2023. január 11. 16:04   |   Szerző: Four

A Ginny & Georgia sztárja a sorozat két szereplőjének kapcsolatáról mesélt.

hirdetés
Ginny & Georgia: Felix Mallard szerint a sorozat legfájdalmasabb jelenete Ginny és Marcus között zajlott
Fotó: itsfelixwhat/Instagram

A cikk spoilereket tartalmaz!

A Ginny & Georgia második évada sem múlt el érzelmi dráma nélkül: Felix Mallard hosszan mesélt a Ginny & Georgia két karaktere, Ginny és Marcus kapcsolatának alakulásáról. A színész szerint a sorozat forgatása során a legfájdalmasabb jelenet az általa alakított Marcus és az Antonia Gentry által alakított Ginny között történt, egészen pontosan amikor szakítottak.

Nyilvánvalóan minél érzelmesebb egy jelenet, annál nehezebb, és elmélyülni egy sötét lelkiállapotban, hogy őszintén mutassuk be a helyzetet, mindig kihívás, mert a tested nem igazán tudja a különbséget. Három órán keresztül stresszelsz, és még mindig ugyanazokon az érzelmeken mész keresztül és ugyanazon a sötét helyen vagy. Szerintem ha ki kellene választani, akkor a legnehezebb jelenet az volt, amikor Ginny és Marcus szakított. Antonia nagyon tehetséges színésznő, az, hogy ott álltam előtte és el kellett mondanom ezeket a dolgokat, nagyon... nem igazán kellett színészkednem, mert szimplán csak reagáltam Toni csodálatos alakítására. 

- mondta, majd így folytatta:

Szerintem nagyon szép és költői a jelenetben, hogy van két ember, akik nagyon szeretik egymást, de nem tudnak együtt lenni Marcus depressziója miatt. Nem szeretné, hogy Ginny legyen az egyetlen dolog az életében, amely boldoggá teszi.

- mesélte. 

Felix mellett a Ginny & Georgia másik sztárja, Brianne Howey is nehezen viselte a sorozat bizonyos jeleneteit, elmondása szerint utólag visszanézve zokogott az utolsó epizódon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek