Starity

Ginny & Georgia: Disney-hercegnő inspirálta Georgia menyasszonyi ruháját

2023. január 12. 17:05   |   Szerző: Four

A Brianne Howey által alakított Georgia menyasszonyi ruhája különleges darab volt.

hirdetés
Ginny & Georgia: Disney-hercegnő inspirálta Georgia menyasszonyi ruháját
Fotó: briannehowey/Instagram

Különleges jelenettel zárult a Ginny & Georgia második évada: Georgia (Brianne Howey) igent mondott a polgármesternek (Scott Porter). A készítők pedig ahogy az a karakterhez illik, egyáltalán nem aprózták el a menyasszonyi ruhát. 

Georgia természetesen a legdrámaibb ruhát kellett, hogy viselje, a leggyönyörűbbet. Végtére is, csak párszor vagy menyasszony az életedben. 

- viccelődött Sarah Lampert, a sorozat egyik készítője.

Lampert és a szintén producer Debra J. Fisher elárulta, hogy a csodaszép világoskék ruhát a 2015-ös Hamupipőke-film inspirálta, egészen pontosan az a varázslatos estélyi, amelyet Lily James viselt.

Ez volt Georgia álomesküvője. Többször házasodott és ezért sose viselne fehér ruhát. 

- mondta Fisher. 

A sorozatban látható kreáció egy kanadai tervező, Ines Di Santo alkotása, és produkció jelmeztervezője, Julia Patkos elmondása szerint legalább 15 meetinget tartottak a készítők a ruha kapcsán. Patkos szerint amint megérkezett a menyasszonyi ruha a forgatásra, közösen bontották ki a stábtagokkal a csomagot, és úgy érezték, mintha karácsony lenne. 

 

 

A kreáció hosszú uszálya azonban elég nagy gondot okozott: egy nagyobb esküvői helyszínt kellett választani, mert a ruha egyszerűen nem fért el. Patkos szerint "beterítette az egész próbatermet, és négy embernek kellett tartania".

Így aztán szükség volt egy másik menyasszony ruhára is, amelyben a színésznő már kényelmesen mozoghatott. 

Természetesen ruhát kellett váltania a lagzin. Nem csak azért, mert a kamerák körül nagyon nehezen mozgott volna tánc közben, hanem azért is, mert kizárt, hogy Georgiának csak egy menyasszonyi ruhája legyen!

- tette hozzá Patkos.

Ginny (Antonia Gentry) az édesanyjával ellentétben fehér nadrágkosztümben volt:

Nem akartunk hagyományos, cuki koszorúslányt.

- mondta a jelmeztervező.

Ginny azért volt fehérben, mert úgy éreztük, ez lenne Georgia javaslata. Georgia számára az esküvő Ginnynek is szól, nem csak számára fontos, hanem a gyerekeinek is egy ígéret. Emellett Georgia imádja a drámai belépőket, és mi lehetne annál jobb, mint hagyni, hogy Ginny viseljen fehéret, ő pedig kéket? Amit Julia talált, tökéletes volt: nagyon elegáns, divatos, és úgy képzelem, Antonia is szívesen viselné a való életben. Azt szerettem volna, hogy sikkes legyen, mint ő.

- árulta el Lambert.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek