Starity

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Elvis Presley lánya, Lisa Marie

2023. január 13. 07:07   |   Szerző: Four

Ötvennégy éves korában, tegnap elhunyt a legenda lánya, Lisa Marie Presley.

hirdetés

Elhunyt Elvis Presley lánya, Lisa Marie Presley. Az asszony 54 éves korában, szívroham következtében halt meg, miután tegnap kórházba szállították. 

Nehéz szívvel kell bejelentenem a szörnyű hírt, hogy a csodaszép lányom, Lisa Marie elhagyott minket. Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb, legszeretőbb nő, akit valaha ismertem.

- jelentette be Lisa édesanyja, Priscilla.

Lisa Marie-t tegnap szállították a kaliforniai West Hills kórházba, miután szívrohamot kapott. Órákkal később már olyan kritikus volt az állapota, hogy mesterséges kómába helyezték az orvosok.

Az asszony korábban úgy tűnt, jó egészségnek örvend (habár a TMZ szerint gyomorbántalmai voltak): pár napja még az idei Golden Globe-díjátadóra is elment édesanyjával és Austin Butlerrel, aki az Elvis Presley-ként nyújtott alakításáért díjat is kapott. Lisa Marie könnyekben tört ki, amikor Butler őt is megemlítette a köszönőbeszédében.

Lisa Marie Presley 1968-ban született a Memphisben, Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermekeként. 

Az asszony színésznőként illetve énekesként és dalszerzőként működött, három lemeze is megjelent, illetve ő gondozta az Elvis Presley nevéhez fűződő Elvis Presley Charitable Foundation jótékonysági alapítványt. 

Négy gyermeke született, de 2020-ban tragédia történt az életében: a fia, Benjaim öngyilkos lett. 

Presley 2021-ben vált el negyedik férjétől, Michael Lockwoodtól, öt együtt töltött év után. Emellett korábban Danny Keough, Michael Jackson és Nicholas Cage felesége volt.

Lisa Marie nemrég elárulta, hogy neki is megvoltak a saját démonai, csakúgy mint édesapjának: ikerlányai, Harper és Finley születése után ugyanis függőséggel küzdött, tudatmódosító szerekre és fájdalomcsillapítókra szokott rá.

Az ikrein kívül még egy lánya született, a most 33 éves Riley Keough.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek