Starity

Ashley Greene: „Még nem fogok férjhez menni!”

2010. december 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas barátnője, Ashley Greene nemrég kifejtette, ő még nem megy férjhez, fiatalnak érzi hozzá magát, és kedve sincs ehhez most. Azért nem kell megijedni: a Joe–Ashley-románcnak nincs vége, sokak szerint nem is lesz.

hirdetés
Ashley Greene: „Még nem fogok férjhez menni!”

Ashley Greene-t, a Twilight Saga gyönyörűséges színésznőjét rengeteg lány irigyli, mert Joe Jonasszal jár. Sokan úgy gondolják, hogy imád villogni párja oldalán, és nem utasítaná vissza soha, de soha, ha Joe megajándékozná egy értékes jegygyűrűvel. Pedig nem így van: Ashley egy interjúban kifejtette, hogy egyelőre nem fog férjhez menni.

„Jelenleg nem érdekel a házasság gondolata. Véleményem szerint rengeteg ember csak azért ugrik fejest a házasságba, hogy megmutassa: igen, ő az igazi, végre megtaláltam! Viszont szerintem a gyűrű – akármilyen szép is és drága –, még nem biztosíték arra, hogy örökre együtt lesznek, az idők végezetéig. Leheséges, hogy később még változik a véleményem, de most így gondolom, és eszem ágában sincs megházasodni.”

Vajon mikor fogja elszánni magát a 23 éves színésznő? Rosszakarói szerint ugyanis Joe-val szakítani fog, mielőtt ez bekövetkezne; míg mások szerint  kapcsolata örökre szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek