Starity

Selena Gomez szerint a Disney eltiltotta attól, hogy egy bizonyos kifejezést használjon

2023. február 16. 08:08   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő szerint tinikorában volt, hogy korlátozta őt a csatorna.

hirdetés
Selena Gomez szerint a Disney eltiltotta attól, hogy egy bizonyos kifejezést használjon
Fotó: hu.depositphotos.com

Selena Gomez több hírességgel együtt szerepel a Vanity Fair magazin hollywoodi különkiadásának címlapján, és a vele készült interjúban többek között szó esik a Disney-s múltjáról. 

A színész-énekesnő szerint a csatorna képviselői szó szerint arra kérték, ne mondja ki azt a kifejezést, hogy "Mi a fene?"

Egyáltalán nem voltam egy vadóc gyerek, de a Disney csatornáján szerepeltem, és figyelnem kellett rá, semmiképpen se mondjam ki mások előtt azt, hogy "Mi a fene?"

Gomez szerint amíg a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban játszott, nagy nyomás volt rajta, mert mindenképpen a legjobb példakép szeretett volna lenni.

Most már úgy gondolom, akkor lesz valaki a legjobb példakép, ha őszinte, még a csúnya és bonyolult dolgaival kapcsolatban is.

Emellett hozzátette, a dokumentumfilmje megjelenése után sikerült letennie azt a terhet, hogy úgy érezte, sokan csak a Disney-s időszakából emlékeznek rá.

Egyértelműen megszabadultam ettől. Néha van, hogy aggódni kezdek. Nem mintha szégyellném a múltam, hanem egyszerűen csak annyit dolgoztam azon, hogy rátaláljak magamra. Nem akarok az lenni, aki voltam. Az akarok lenni, aki ma vagyok.

- tette hozzá a Page Six szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek