Starity

Harry hercegen és Meghan hercegnén gúnyolódik már a South Park is?

2023. február 21. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Sussexiek már hozzászoktak a kritikákhoz, de erre talán még ők sem számítottak. Most még a South Park című sorozat készítői is nekimentek a királyi családnak.

hirdetés

A South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone úgy tűnik, hogy a népszerű animációs sorozat legújabb epizódjában Harry herceggel és Meghan Markle-lel foglalkoznak. A 26. évad második epizódjában a hercegi pár beköltözik a South Park kisvárosába. 

A sorozat főszereplője és a barátai egy kisvárosban élnek, hasonlóban akartak először letelepedni a hercegék is. Azonban, mint arról Harry herceg a Netflix Harry & Meghan című dokumentumfilmjében beszámolt, ezeket a terveket állítólag a beleegyezése nélkül szivárogtatta ki a nyilvánosságnak egy családtagja és a sajtószobában dolgozó munkatársai. 

A többszörösen díjazott sorozat legújabb epizódjában úgy tűnik, a száműzött királyiaknak sikerült megvalósítaniuk korábbi költözési terveiket, aminek a helyiek nem nagyon örülnek.

Ez tényleg az őrületbe kerget. Elegem van belőlük, de nem tudok tőlük szabadulni! Mindig a képembe nyomják őket

- mondja Kyle egy előzetesben, ami nem rég került fel Twitterre. Stan is egyetértett vele:

Nézd Kyle, minket nem érdekel egy hülye herceg és a hülye felesége!

Bár ezek a megjegyzések kitalált szereplőktől származnak, azért biztosan nem esik jól Harry hercegnek és Meghan Markle-nak. 

via OK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek