Starity

Bajos csajok folytatás jöhet a csajok nélkül? - Lindsay Lohanék nem térnek vissza

2023. február 23. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A színésznők mindannyian beleegyeztek, hogy visszatérjenek az új Bajos csajok-filmhez – de a tárgyalások megakadtak a Paramounttal.

hirdetés
Bajos csajok folytatás jöhet a csajok nélkül? - Lindsay Lohanék nem térnek vissza
Fotó: IMDb / Bajos csajok

Lindsay Lohan, Rachel McAdamsAmanda Seyfried és Lacey Chabert mind visszatértek volna egy új Bajos csajok film miatt, de a Paramount nem akar nekik annyit fizetni, mint amit kértek a karakterek megformálásáért. Az eredeti 2004-es klasszikus sztárjai az évek során barátok maradtak, és szívesen dolgoztak volna együtt, de tiszteletlennek tartják a stúdió ajánlatát: 

A Paramount Pictures nem akar annyit fizetni a lányoknak, amennyit érnek. Mind a négyeb hajlandók voltak visszajönni, de a Paramount nem tisztelte őket.

A Page Six úgy tudja, hogy a Regina George-ot alakító McAdamsnek kezdetben nagyobb szerepet ajánlottak fel, mint a másik háromnak, de nem írt alá.

Jelenleg a tárgyalások elakadtak

– mondta egy forrás.

Tina Fey, aki a filmet és a musicalt is írta, újra megismétli Ms. Norbury, matematikatanár szerepét. Állítólag hét számjegyű szerződést kötött a szerepére – igaz, ő írja a filmet és a producere is –, miközben a többieknek ennek a töredékét ajánlották fel.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek