Starity

Olivia Wilde azt hitte, Harry Styles meg fogja kérni a kezét

2023. február 23. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő úgy gondolta, házasság lesz a kapcsolatukból, de végül szakítottak.

hirdetés
Olivia Wilde azt hitte, Harry Styles meg fogja kérni a kezét
Fotó: hu.depositphotos.com

Olivia Wilde hosszú távra tervezett Harry Stylesszal: a színésznő a Radar Online forrása szerint még mindig neheztel az énekesre azért, mert szakított vele, miközben ő már a házasságot tervezte.

Nagy terveik voltak, házat akartak venni együtt. Olivia tényleg azt gondolta, hogy ő és Harry a házasság felé haladnak. De Harry kirántotta alóla a talajt, és Olivia úgy érzi, az énekes kihasználta őt.

- árulta el egy bennfentes. 

A Heat magazin forrása szerint Harry már többször is szakítani akart a színésznővel azelőtt, hogy novemberben végleg elváltak volna. Ám minden alkalommal, amikor sor került volna a párbeszédre, Olivia nagyon kétségbe esett.

Az illető szerint Harry azért akart többször is véget vetni a kapcsolatuknak, mert elege lett az Olivia körüli folyamatos drámából.

Olivia féltékenykedése, a Jason Sudeikisszel való toxikus csatározása, az, hogy nem találta a közös hangot Harry családjával és barátaival, illetve hogy folyton az eljegyzésre ácsingózott. Mindez együtt nagyon sok lett a végére. Az utolsó csepp a pohárba az volt, ahogy Olivia folyton a házasságról meg a közös házról beszélt. 

- tette hozzá a bennfentes.

 

 

via TheNews

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek