Starity

Szakított Harry Styles és Olivia Wilde - ezért ment szét a színésznő és az énekes

2022. november 19. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő és az énekes kapcsolata véget ért, több forrás is így nyilatkozott.

hirdetés

Olivia Wilde és Harry Styles kapcsolata véget ért: a színésznő és az énekes a People magazin forrása szerint azért "tart szünetet", mert mindkettejüket elszólította a karrierje:

Harry továbbra is külföldön turnézik, Olivia pedig a gyerekeire és a munkájára koncentrál Los Angelesben. Békésen döntöttek így. 

- jelentette ki az illető.

A források szerint két híresség továbbra is nagyon közeli kapcsolatot ápol, de "jelenleg mások a prioritásaik, és ez választotta el őket".

Styles és Wilde tavaly januárban kezdett randizni, és bár a színésznő határozottan tagadta ezt az információt, Jason Sudeikisszel közös gyerekeinek dadája elkotyogta, hogy szerinte Olivia Harry miatt hagyta el vőlegényét, méghozzá a Nincs baj, drágám című film forgatásán jött össze Stylesszal. 

A dolog pikantériája - szintén a dadus szerint -, hogy állítólag az említett film forgatásán Harry először Florence Pugh-val került közelebbi kapcsolatba, de végül Olivia mellett kötött ki. Pugh pedig állítólag annyira megsértődött, hogy ezért nem volt hajlandó promótálni a megjelenés előtt a produkciót. 

A Nincs baj, drágám című filmet már szinte az első forgatási naptól kezdve a premierig folyamatosan valamilyen botrány övezte, amelyről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A Page Six forrása szerint "nem haraggal vált el a két híresség", közös megegyezéssel döntöttek így:

Nincs köztük harag, Harry nem dobta ki Oliviát, és ez fordítva is igaz. Ez a leghosszabb kapcsolata Harrynek, tehát nyilvánvalóan különleges a viszonyuk. Szünetet tartanak. Lehetetlenség fenntartani egy kapcsolatot úgy, hogy Harry jövő évben minden kontinensre ellátogat, és Oliviának ott a munkája és a gyerekei. Ez a helyes döntés számukra. 

- nyilatkozta az illető. 

Egy másik forrás szerint Harry hamarosan megkezdia turnéját Dél-Amerikában, Olivia pedig Londonba utazik, hogy dolgozzon egy dokumentumfilmen. És bár múlt kedden a színésznő még ott tapsolt Styles egyik koncertjén - valójában ekkor már arra készültek, hogy szünetet tartanak.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek