Starity

Selena Gomez szünetet tart a közösségi médiában - elege lett a botrányokból

2023. február 24. 06:06   |   Szerző: Four

Selena Gomez bejelentette, egy időre kivonul a közösségi felületekről, mert besokallt.

hirdetés

Selena Gomeznek elege lett: miután az utóbbi pár napban Bella Hadiddal, Kylie Jennerrel illetve Hailey Bieberrel kapcsolatban is nyilatkozott, úgy tűnik, egy időre szeretne visszavonulni. 

Gomez a szokásával ellentétben elég aktív volt a közösségi felületeken: Bella Hadidról kijelentette, hogy "bárcsak olyan csinos lenne, mint ő", aztán Kylie Jennert biztosította afelől, hogy nem veszi zokon a legutóbbi videóját (egyesek szerint Jenner Gomezt cikizte, ám Kylie és Selena kommentben megegyeztek, hogy nem történt ilyen), majd pedig Hailey Bieberrel kapcsolatban mondta el véleményét, egy nemrég napvilágra került videó kapcsán, amelyben a modell feltehetően Taylor Swift neve hallatán "öklendezett". 

Selena ezek után TikTokon, élőzés közben jelentette be, hogy egy időre kivonul a közösségi felületekről, mert "már túl öreg ehhez".

Nagyon boldog vagyok, áldottnak érzem magam. A világ legjobb barátai és a legszuperebb rajongói vesznek körül, és nem lehetnék ennél boldogabb. Jól vagyok, szeretem azt, aki vagyok, nem érdekel. És igen, egy időre nem leszek elérhető a közösségi felületeken, mert ez az egész egy kicsit butaság, én pedig 30 vagyok. Túl öreg vagyok ehhez. Szeretlek titeket srácok, és hamarosan találkozunk. Most egyszerűen szünetet kell tartanom.

- jelentette ki.

selenagomez/Instagram

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek