Starity

Michelle Yeoh történelmet írt: ő az első ázsiai színésznő, aki elnyerte a Legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat

2023. március 13. 07:07   |   Szerző: Four

A színésznő tegnap megható beszédben köszönte meg az első Oscar-díját.

hirdetés

Michelle Yeoh elérte azt, amelyet eddig egy ázsiai származású színésznőnek sem sikerült: Oscar-díjat kapott a Legjobb női főszereplő kategóriában. 

A híresség tegnap így köszönte meg beszédében a szobrocskát, amelyet a Minden, mindenhol, mindenkor cím filmben nyújtott alakításáért kapott.

Köszönöm, köszönöm. Minden kisfiúnk és kislánynak, akik hozzám hasonlóan néznek ki, ez most a lehetőségek reménysugara. Ez a bizonyíték arra, hogy álmodj nagyot, és az álmok valóra válnak. És hölgyeim, ne hagyjátok senkinek, hogy megmondják, túl vagytok a karrieretek csúcsán! Sose adjátok fel!

- mondta, majd így folytatta:

Nem állnék itt most Danielsék nélkül, az A24 nélkül, a csodálatos stábtagok és szereplőtársak nélkül, mindenki nélkül, aki részt vett a Minden, mindenhol, mindenkor megalkotásában. Ezt a díjat az anyukámnak szánom, minden édesanyának a világon, mert ők a szuperhősök. És nélkülük egyikünk se lenne itt ma este (...).

- hálálkodott a színésznő.

Yeoh mellett Cate Blanchett (Tár), Ana de Armas (Blonde), Andrea Riseborough (To Leslie) és Michelle Williams (The Fabelmans) volt jelölve a kategóriában.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek