Starity

Kínos: Hugh Grant kellemetlen interjút adott az Oscar-gálán

2023. március 13. 08:08   |   Szerző: Four

Videó készült arról, hogy Hugh Grant egyesek szerint nagyon udvariatlanul nyilatkozott.

hirdetés
Kínos: Hugh Grant kellemetlen interjút adott az Oscar-gálán
Fotó: hu.depositphotos.com

A tegnap megrendezett Oscar-díjátadóra Hugh Grant is hivatalos volt, és mint ahogy az lenni szokott a gálán, ő is interjút adott a vörös szőnyegen. A hírességet a modell Ashley Graham kérdezgette, de a felvétel alapján Grant a háta közepére nem kívánta az interjút.

Graham először arra volt kíváncsi, hogy a színész melyik jelöltnek szurkol a gálán - erre Grant így válaszolt: "tulajdonképpen senkinek". Majd a modell megkérdezte tőle, hogy melyik divattervező kreációját viseli - ekkor Grant arra hivatkozott, hogy nem emlékszik a szabója nevére. Ezután Graham Az üveghagyma című filmmel próbálkozott: arra volt kíváncsi, hogy milyen érzés volt a színésznek szerepelni a thrillerben - de Hugh továbbra sem volt túl kommunikatív, mert kijelentette, "csak három másodpercig volt a filmben".

Igen, de attól még ott voltál a forgatáson és jól szórakoztál, nem? 

- kérdezte Graham. 

Öö, majdnem. 

- válaszolta a színész.

A kényszeredett interjú, különösen Grant válaszai sokak szerint nagyon udvariatlanok voltak, a Page Six szerint a felvétel megjelenése után Twitteren számos komment érkezett arról, hogy Ashley milyen profin viselkedett a színész nemtörődöm hozzáállásával szemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek