Starity

Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára

2023. március 20. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő mentális állapota ismét rosszabbodott, a hatóságok segítségét kellett kérnie.

hirdetés
Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára
Fotó: rlamandabynes/Instagram

Amanda Bynes pszichiátriára került a hétvégén: a sztár a Page Six szerint meztelenül mászkált Los Angeles utcáin. 

Egy szemtanú a TMZ-nek elárulta, hogy a híresség meztelenül, zavart állapotban sétált az utcán, és miután leintett egy autót, közölte a sofőrrel, hogy pszichotikus epizódja van. 

A 36 éves Bynes ezt követően kihívta a rendőrséget, majd a hatóságok a közeli rendőrőrsre vitték, ahol egy szakértő megállapította, hogy 72 óráig megfigyelés alatt kell tartani - ezek után került pszichiátriára a híresség.

Amanda sajtósa nem nyilatkozott még, de a színésznő volt vőlegénye, Paul Michael a Page Sixnek elárulta, Bynes egy ideje nem szedi a gyógyszereit. 

A szomorú hír azt követően érkezett, hogy a színésznő nyolc év után kikerült a gyámság alól: tavaly a bíróság és a szülei is úgy ítélték meg, hogy nincs szüksége ilyen szigorú ellenőrzésre, mert sokat javult az állapota. Amanda ügyvédje is megerősítette a szülők álláspontját: akkoriban a színésznő állítása szerint jól volt, a tengerparton élt, iskolába járt, sokat meditált és sportolt.

Bynes azonban tavaly áprilisban arról posztolt, hogy aggódik a vőlegényéért, aki elmondása szerint szintén mentális betegséggel küszködik, nem szedi a gyógyszereit, sőt, újra drogozni kezdett. Ezt követően derült ki, hogy felbontották a jegyességüket de továbbra is egy párt alkotnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek