Starity

A végén már semmi romantika nem volt Reese Witherspoon házasságában

2023. március 25. 05:05   |   Szerző: Four

A színésznő ismerősei szerint Witherspoon és Jim Toth egyszereűen kiszerettek egymásból.

hirdetés
A végén már semmi romantika nem volt Reese Witherspoon házasságában
Fotó: reesewitherspoon/Instagram

Reese Witherspoon pénteken, Instagramon jelentette be egy férjével közös nyilatkozatban, hogy hosszas megfontolás után a válás mellett döntöttek. A színésznő nem bocsátkozott részeltekbe, de azt leszögezte, hogy rengeteg nagyszerű közös évük volt, amelyre szeretettel fog visszaemlékezni. 

És bár a híresség kijelentése elég hirtelen jött - a Page Six szerint hollywoodi berkekben már egy ideje nyílt titok volt, hogy Toth és Witherspoon válni készül. 

A magazin egyik informátora szerint nem történt semmi drámai, ami szakításhoz vezetett volna - egyszerűen csak kialudt a szikra Toth és Witherspoon között.

Nincs nagy botrány vagy dráma, csak két ember, akik egy idő után közösen nevelték a gyerekeiket, de nem igazán volt köztük romantikus kapcsolat.

- mondta az illető, és hozzátette, Reese-nél többek között az is nagyon imponált a kapcsolatuk elején, hogy Toth egy stabil, megbízható fickó volt, amely üdítőnek számított a sok nehézség után, amelyet a színésznő az előző férjével megélt.

A biztonság, amelyet Jim nyújtott, nagyon tetszett Reese-nek az elején. 

- tette hozzá. 

A romantika hiánya mellett a forrás szerint az is közrejátszhatott a szakításban, hogy Reese a házasságuk előrehaladtával egyere befolyásosabb lett és több irányban is megvetette a lábát. Például 2021-ben állítólag 900 millió dollárért adta el Hello Sunshine nevű médiacégét.

A magazin másik forrása kihangsúlyozta, hogy még nem adták be a válókeresetet, és elárulta, továbbra is együtt fognak dolgozni közös vállalkozásaikban. A döntésük azonban elég véglegesnek tűnik, az informátor szerint mindent hosszan átbeszéltek a jövőre nézve.

Csodálatos 12 évük volt, de az életük úgy alakult, hogy meg kellett hozniuk ezt a döntést. Sokat beszélgettek, mindent átgondoltak, épp ezért ez egy közösen kidolgozott megoldás. De még a legjobb feltételekkel is nehéz dolog egy ilyenen keresztülmennie a családnak. 

- tette hozzá az illető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek