Starity

Változatos tanfolyamok személyesen vagy online

2023. április 01. 19:07   |   

A jó pap holtig tanul, tartja a mondás. Lehet, hogy egyszerű passzióból, vagy éppen a megváltozott életkörülmények sarkallnak arra, hogy ismét iskolapadba üljünk.

hirdetés
Változatos tanfolyamok személyesen vagy online

De bármi is vezérel bennünket, a jó hír az, hogy manapság rengeteg tudományterületen indítanak tanfolyamokat, ahová bárki csatlakozhat.  

Melyek a legnépszerűbb szakmák?

A TanfolyamGURU.hu szakmai képzései közül a három legnépszerűbb a dajka, az online marketing és a vállalkozói mérlegképes könyvelői tanfolyam, ezeket mutatjuk most be röviden.

Dajkaképzés

A dajka egy olyan szakember, aki óvodákban, bölcsődékben esetleg gyermekotthonokban dolgozik. Aktívan részt vesz a gyerekekkel kapcsolatos feladatok végrehajtásában, segíti az óvónők munkáját.

A képzést lehetőség van munka vagy család mellett is elvégezni. Több magyarországi városban is indulni fog a közeljövőben a tanfolyam, az iskola minden esetben kulturált, barátságos, modern környezetet biztosít tanulóinak.

A jelentkezéshez elegendő az alapfokú iskolai végzettség (általános iskolai bizonyítvány). A képzés záróvizsgával zárul, amely a tanfolyam végén kerül megtartásra. Formája: írásbeli tesztfeladatsor és projektfeladat végrehajtása.  

Online marketing tanfolyam

Hamarosan induló online marketing tanfolyamra is várják az újonnan jelentkezőket. A tanfolyam rövid, egy hónapos időtartamú, összesen negyven órából áll. 

A képzés során részleteiben ismerkedhetünk meg az online marketinggel kapcsolatos témakörökkel. Az oktatás online történik, de az elméleti órák mellett lehetőség van arra is, hogy a házi feladatok elvégzésével önálló, begyakorolt tudásra is szert tegyünk. 

A képzés nemcsak az egyes részterületekre nyújt betekintést, hanem azt is megtanítják a hallgatóknak, hogyan kapcsolják össze ezeket egy egységes és hatékony marketing stratégiává. 

A tanfolyam azt ígéri, hogy a hallgató képes lesz megalkotni egy teljes online marketing stratégiát, összetetten használni a különböző online reklámformátumokat, magas szinten használni az internetes keresőeszközöket, új látogatókat hozni egy weboldalra, elemezni az oldal analitikai adatait.

Vállalkozói mérlegképes könyvelő

Az új képzési szerkezet szerint megvalósuló szakmai képzés, államilag elismert, a korábbi OKJ-képzés utódja. 

A mérlegképes könyvelő irodai számítógépes programok segítségével a hatályos jogszabályoknak megfelelően kontíroz, könyvel és adóbevallásokat készít. Összeállítja a vállalkozás beszámolóját. Elintézi azokat az elektronikus ügyintézési feladatokat, amelyek a gazdálkodó szervezet adófizetési kötelezettségéhez kapcsolódik. 

A képzés ideje egy év, személyesen kell megjelenni az oktatási központban, több magyarországi városban indulnak a tanfolyamok.

Ez a három képzés csupán kedvcsinálóként szolgál, ezeken kívül még körülbelül száz különféle tanfolyam hirdetését lehet megtekinteni az oldalon, amelyhez jó böngészést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek