Starity

Jennifer Aniston szerint ma már nem lehet viccelni, annyira érzékeny a világ

2023. április 05. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Jennifer Aniston szerint gyermekek egész generációja sértőnek találja manapság a Jóbarátokat, a komikusoknak pedig nincs könnyű dolga, nagyon óvatosan kell fogalmazni.

hirdetés
Jennifer Aniston szerint ma már nem lehet viccelni, annyira érzékeny a világ
Fotó: hu.depositphotos.com

Jennifer Aniston a főszereplők egyike volt az 1994-ben indult Jóbarátok című sorozatban. A vígjáték óriási sikerrel futott, de a színésznő nem biztos benne, hogy ma is elkészülhetne. 

Most egy kicsit trükkös [vígjátékot készíteni], mert nagyon óvatosnak kell lenni, ami nagyon megnehezíti a komikusok dolgát, mert a komédia szépsége az, hogy kigúnyoljuk magunkat, kigúnyoljuk az életet

- mondta Aniston.

[Régebben] lehetett viccelődni egy fanatikuson és nevetni - ez elképesztő volt. És arról szólt, hogy a nézőket felvilágosítsuk arról, mennyire nevetségesek az emberek. Most pedig ezt nem tehetjük meg

- tette hozzá.

Kitért a Jóbarátokra is, ami sok olyan témával foglalkozott, amihez szerinte manapság már óvatosabban kell nyúlni.

Van egy egész generáció, gyerekek, akik most visszanézik a Jóbarátok epizódjait, és sértőnek találják azokat. Voltak dolgok, amik sosem voltak szándékosak, mások pedig... nos, át kellett volna gondolnunk - de nem hiszem, hogy olyan érzékenység volt, mint ma.

Majd azzal zárta a sorait: 

Mindenkinek szüksége van valami viccesre! A világnak szüksége van a humorra! Nem vehetjük magunkat túl komolyan. Különösen az Egyesült Államokban. Mindenki túlságosan megosztott.

A Jóbarátokat az elmúlt években sokan kritizálták a sokszínűség hiánya miatt. Lisa Kudrow, aki Phoebe-t alakította a sorozatban, azt mondta korábban, hogyha a Jóbarátok visszatérne vagy újraindulna, "nem lehetne csak fehér szereplőgárdája". Hozzátette, hogy szerinte a készítők azért nem foglalkoztak a sokszínűséggel, mert saját hátterüket tekintve nem sokat tudnak a színesbőrűek tapasztalairól. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek