Starity

Ezért döntött úgy Emily Ratajkowski, hogy búcsút mond színészi karrierjének

2023. április 07. 14:02   |   Szerző: Four

Egy ízléstelen vicc tette be nála a kaput: ezért döntött úgy, hogy búcsút mond színészi karrierjének.

hirdetés

Emily Ratajkowski egy időben úgy gondolta, modellkarrierje mellett szeretne elindulni a színészi pályán is: a 2014-es Holtodiglan című produkcióban kezdte, majd a "We Are Your Friends" és a "Túl szexi lány" után 2019-ben a "Lying and Stealing" című filmben is szerepelt. De rá kellett jönnie, hogy nem ez az ő világa. 

Nem úgy éreztem, hogy én egy művész vagyok, és ezzel fejezem ki önmagam. Úgy éreztem, mintha egy darab hús lennék, akit az emberek folyton megítélnek. "Van más is a tarsolyában a két mellén kívül?"

Ratajkowski elmondása szerint rájött, hogy hollywoodi színésznőként "emészthetővé kellett tennie magát" a hatalommal rendelkező szakmabeli férfiak számára. Így aztán 2020 elején kirúgta az ügynökeit és a menedzserét is.

Nem bíztam bennük. Úgy éreztem, én is tudom fogadni a telefonhívásokat. "Én fogom meghozni a döntéseket. Egyikőtök sem akarta nekem a legjobbat, és mind utáljátok a nőket."

- emlékezett vissza arra, hogy mit mondott nekik. 

Végül egy partin történtek hatására döntött úgy, hogy végleg búcsút mond színészi karrierjének:

Emily a férjével együtt érkezett a WME partijára, és a férfi "egyértelműen részeg" ügynöke azt mondta a modellnek, "úgy néz ki, mint Pamela Anderson a hepatitis C-diagnózisa előtt".

Gondolkoztam azon, ahogy Sebastian végigment a teremben, amely tele volt olyan férfiakkal, akik két évvel azelőtt még Harvey Weinstein kezét csókolgatták, és arra bíztatták a fiatal lány klienseiket, hogy találkozzanak vele hotelszobákban. Utáltam, hogy a férjem egyáltalán bármilyen összeköttetésben állt ezekkel a férfiakkal.

- mondta. 

Talán ezért van, hogy mostanában nem igazán érdekel a férfiak nézőpontja. Mert hazugságok. És most nem a hűtlenségre gondolok. Ez egy elcse**ett világ, Hollywood is az. És sötét... Nehéz volt egy ilyen partin részt venni. De az még nehezebb volt, hogy egy részem nagyon erősen kötődött hozzájuk.

- mesélte a Los Angeles Timesnak a híresség, aki jelenleg épp válik férjétől. 

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek