Starity

Készül az Andor második évada - Kiderült, mikorra várható a premier

2023. április 07. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A Luscasfilm képviselői pénteken, a Star Wars Celebration rajongói találkozó keretében Londonban beszéltek először az Andor 2. évadáról.

hirdetés

Az Andor 12 epizódból álló első évada, amelyet a Zsivány Egyes társírója, Tony Gilroy készített szeptemberben debütált. Öt évvel a Zsivány Egyes eseményei előtt játszódó első évad Cassian Andor (Diego Luna) életének egy évét követi, amikor cinikus, kisstílű bűnözőből olyan emberré válik, aki készen áll, hogy csatlakozzon a Birodalom elleni harchoz. 

Gilroy pénteken kifejtette, hogy a csapat a lehető leggyorsabban dolgozik a második évad elkészítésén. A forgatás novemberben kezdődött, és várhatóan augusztusban fejeződik be. Az alkotó azt jósolta, hogy a sorozat 2024 augusztusában jelenik meg a Disney+-on.

Diego Luna mellett visszatér Stellan Skarsgård, Genevieve O'Reilly, Kyle Soller, Adria Arjona, Denise Gough, Faye Marsay és Varada Sethu is. Ahelyett, hogy egy évet mutatna be a történet, a 12 epizódos évad négy évet ölel majd fel. A második évad bemutatja, hogyan találta meg és programozta át Cassian a birodalmi droidot, a K-2SO-t, amelyet Alan Tudyk alakított a Zsivány Egyesben.

Az eseményen bemutatott 2. évados felvételeken az volt látható, hogy Mon Mothma (Genevieve O'Reilly) megpróbál lázadást gerjeszteni. Úgy tűnik, Syril Karn (Kyle Soller) is nagyobb szerepet kap a műsorban. Eközben Lunát Cassian Andorként új frizurával láthatjuk majd. A 2. évad számos új karaktert is bemutat.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek